Ga naar de homepage

Beoordelingen Vendée

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Vendée

Igno Engeld

Je kunt in de omgeving alles in verscheidene supers kopen zelfs medische zaken.

Elena Slot

20 km van het strand én grote supermarkten; groene omgeving

D. J. Van Laar

Gevarieerd zowel platteland als de kust. Fietsroutes in de buurt.

Op vakantie op een camping in de Vendée

Campings in de Vendée zijn geliefd vanwege de aantrekkelijke omgeving met uitgestrekte zandstranden en een zonnig klimaat. Wist u bijvoorbeeld dat de Vendée jaarlijks bijna evenveel zonne-uren heeft als de Côte d'Azur? Kamperen in de Vendée is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings in de Vendée: zon, strand, vis en wijn

Watersportliefhebbers komen tijdens het kamperen in de Vendée volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings in de Vendée kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In levendige badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping in de Vendée veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurants.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd