Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Laag-Normandië

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Laag-Normandië

Populaire campings Laag-Normandië

Op vakantie op een camping in Basse-Normandië

Een kampeervakantie in Basse-Normandië is zeer veelzijdig. De regio heeft een lange kustlijn met witte krijtrotsen, mondaine badplaatsen, eindeloze stranden en ruige rotsen die uit zee oprijzen. Vanaf de camping in het binnenland van Basse-Normandië vindt u een weldaad van rust en ruimte, die wordt afgewisseld met interessante steden. Basse-Normandië is natuurlijk ook bekend van de bevrijding. De vele musea en monumenten in Basse-Normandië herinneren aan D-day, het begin van de bevrijding van West-Europa op 6 juni 1944.

Kamperen in Basse-Normandië: rust en onthaasten

De campings in Basse-Normandië liggen veelal op loopafstand van de kust. Een heerlijke strandwandeling of lekker luieren op het strand zijn één van de vele mogelijkheden die kamperen in Basse-Normandië u biedt. Maak vanaf uw camping in Normandië een ontspannen ritje met de auto of de fiets over de door hagen omzoomde kronkelweggetjes op het platteland.

De keuken en de streekproducten zullen culinaire liefhebbers beslist weten te waarderen. De beroemde camembert en cider mogen tijdens een kampeervakantie in Basse-Normandië niet ontbreken.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. Ook de acceptatiedata van CampingCard ACSI kunnen afwijken. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.