Ga naar de homepage

Campings in de Midi-Pyréneés

Op campings in de Midi-Pyréneés in Zuid-Frankrijk is het genieten geblazen. U kampeert in een gebied van echte levensgenieters, ingeklemd tussen de Atlantische kust van Frankrijk en de Middellandse Zee. Bereidt u voor op mooi weer, bergen, afwisselende landschappen, lekker eten en drinken en leuke uitstapjes naar authentieke dorpen en steden. Kamperen in de Pyreneeën is genieten van alle indrukken!

Kamperen in de Midi-Pyréneés: afwisselende landschappen met middeleeuwse dorpen en idyllische steden

De campings in de Pyreneeën liggen in zeer afwisselende landschappen. Enerzijds kunt u zich in de grootste regio van Frankrijk vergapen aan hoge bergen, imposante grotten en schilderachtige rivieren. Erg leuk voor avontuurlijke kampeerders! Anderzijds kunt u ontspannen bij de aanblik van grazende koeien in groene weilanden en de natuurpracht op en rondom uw camping in de Midi-Pyreneeën.

De Midi-Pyréneés zijn ook een prima plek voor kinderen. Bezoek de vele burchten of kastelen in de buurt van uw camping: een leerzame en avontuurlijke bestemming! Neerstrijken in een weiland met een picknickmand gevuld met verse broodjes en drank is natuurlijk ook een optie! Of zwemmen, kanoën of vissen op één van de zes rivieren die hier stroomt. 

Dagtrips maken vanaf de camping in de Midi-Pyréneés is erg leuk. Rondom de campings in de Midi-Pyreneeën liggen middeleeuwse dorpen en idyllische steden. Lourdes, het grootste bedevaartsoord in de wereld, vindt u richting de grens met Spanje. Tijdens uw kampeervakantie in Zuid-Frankrijk kunt u ook kiezen voor het centraal gelegen Toulouse, een levendige stad aan de rivier de Garonne. Richting de Middellandse Zee treft u in Carcassonne de citadel, een indrukwekkende, bijna volledig intact gebleven middeleeuwse stad. In de Midi-Pyréneés is kamperen genieten van het leven!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd