Ga naar de homepage

Beoordelingen Maine-et-Loire

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Maine-et-Loire

Chantal Motta

Mooie regio. Veel kastelen en mooie steden/dorpen in de buurt.

Teigeler

Aan de Loire is het altijd leuk fietsen

Marc Maertens

Prachtige omgeving, veel te ontdekken.

Op vakantie op een camping aan de Loire

Campings aan de Loire zijn een aantrekkelijke vakantiebestemming vanwege de uitgestrekte zandstranden en het zonnige klimaat. Een kampeervakantie op een camping aan de Loire is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings aan de Loire: zon, strand, vis en wijn

Watersportliefhebbers komen tijdens een kampeervakantie aan de Loire volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings aan de Loire kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In levendige badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping aan de Loire veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurants.

Even kustwaarts ten opzichte van de campings aan de Loire komen we Nantes tegen, een goede tip voor een gezellig dagje uit vanaf uw camping aan de Loire. Net buiten Nantes valt men met de (wijn-)neus in de Muscadet. Bij veel wijnboeren kunt u ter plaatse voor een zachte prijs een fles buit maken, waar u op uw camping aan de Loire heerlijk van kunt genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd