Ga naar de homepage

Beoordelingen Loire-Atlantique

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Loire-Atlantique

A.Huybens

Een schitterende regio met zeer veel mogelijkheden. Mooie kust en interessante zout velden!

Kees Beljaars

Mooie streek met veel bezienswaardigheden, leuke havenstadjes, historische sites.

martine

in 1 woord SUPER

Op vakantie op een camping in de Loire Atlantique

Campings in de Loire Atlantique zijn een populaire vakantiebestemming vanwege de uitgestrekte zandstranden en het zonnige klimaat. Een kampeervakantie op een camping in de Loire Atlantique is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings in de Loire Atlantique: zon, zee, vis en wijn

Watersportliefhebbers komen tijdens een kampeervakantie in de Loire Atlantique volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings in de Loire Atlantique kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In bruisende badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping in de Loire Atlantique veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkeltjes, terrasjes en restaurants.

Even landinwaarts ten opzichte van de campings in de Loire Atlantique komen we Nantes tegen, een goede tip voor een gezellig dagje weg vanaf uw camping in de Loire Atlantique. Net buiten Nantes valt men met de (wijn-)neus in de Muscadet. Bij veel wijnboeren kunt u ter plaatse voor een zachte prijs een fles op de kop tikken, waar u op uw camping in de Loire Atlantique heerlijk van kunt genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd