Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Languedoc-Roussillon

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Languedoc-Roussillon

Populaire campings Languedoc-Roussillon

Op vakantie op een camping in de Languedoc-Roussillon

Campings in Languedoc-Roussillon hebben geen gebrek aan zon, zee en strand. De populaire kustlijn aan de Middellandse Zee ligt bezaaid met kleine en grote havens. Duizenden toeristen vergapen zich jaarlijks aan de pracht en praal van het leven als een god in Zuid-Frankrijk. De Catalaanse Pyreneeën zijn eveneens een fantastische plek om uw kampeervakantie in Languedoc-Roussillon te vieren.

Kamperen in de Languedoc-Roussillon: Zuid-Frankrijk met Catalaanse invloeden

Kamperen in het zuiden van Frankrijk is voor levensgenieters. De brandende zon, de zandstranden en de geur van olijfolie en knoflook verzetten u en de kinderen in hemelse sferen. U zult zich dan ook geen moment hoeven te vervelen op uw camping in de Languedoc-Roussillon.

De kust, ruim 200 kilometer lang, strekt zich uit langs onophoudelijk razende golven, die u uitnodigen om te surfen, waterskiën of zeilen. Maar er zijn ook rustige stranden in de buurt van uw camping in de Languedoc-Roussillon, die uitermate geschikt zijn voor spelende, zandkasteel bouwende kinderen. In het zuiden van Languedoc-Roussillon treft u het met de Catalaanse Pyreneeën, die zich omringd weten met Andorra, Spanje en de Middellandse Zee. In de Pyreneeën kampeert u op niveau!

Op een camping in Languedoc-Roussillon zit u bovendien dichtbij een van de vele, karakteristieke Zuid-Franse steden. Om te beginnen Perpignan, vlakbij Spanje, met zijn karakteristieke Catalaanse invloeden. Noordwaarts ligt een trekpleister van jewelste: het stadje Carcassone heeft een middeleeuwse citadel, La Cité, die bijna geheel in tact is gebleven door de jaren. Uniek in Europa! Aan de zonnige kust is er keus te over. Studentenstad Montpellier, met zijn Place de la Comédie, is bijvoorbeeld een leuke plek voor het hele gezin. En vergeet Avignon niet!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd