Ga naar de homepage

Op vakantie op een camping in Lotharingen

Ga voor de verandering eens kamperen op een camping in Lotharingen of, zoals de Fransen zeggen, Lorraine. Het gebied is niet zo bekend bij vakantiegangers, maar biedt volop mogelijkheden voor een heerlijke gezinsvakantie op een camping. Mooie natuur, indrukwekkende steden en leuke kinderattracties. U zult de verborgen parels zelf ontdekken, als u uw kampeervakantie in Lotharingen doorbrengt.

Kamperen in Lotharingen: pretparken en erfenis van de Eerste Wereldoorlog

Lotharingen ligt in het noordoosten van Frankrijk, westelijk van de Elzas. In het noorden grenst het gebied aan België, Luxemburg en Duitsland. De campings in Lotharingen liggen in de natuur en zijn echte familiecampings. Uitgestrekte loof- en dennenbossen nodigen uit tot mooie wandelingen. Verder zijn er diverse meren en in het zuiden van Lotharingen liggen de Vogezen, een wandelgebied bij uitstek.

Voor kinderen is er genoeg te doen tijdens een kampeervakantie in de Lorraine. Wat dacht u van het pretpark Walibi Lorraine en het smurfenpark Walibi Schroumpf. Amneville en Nancy hebben een zeeaquarium en in Vittel kunnen kinderen op avontuur in een avonturenpark.

Als u op een camping in Lotharingen kampeert, kan een bezoek aan de steden Metz, Nancy en Verdun eigenlijk niet ontbreken. De steden worden vaak vergeten, maar zijn van een verrassende schoonheid. In Verdun kunt u kennismaken met de indrukwekkende geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd