Ga naar de homepage

Beoordelingen Mayenne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Mayenne

Bert Loos

Geen grootse bezienswaardigheden, maar heerlijk fietsen en gewoon eten in kleine restaurantjes.

OOMS Patric

mooie streek jammer dat het zeer warm was, niet veel gezien en jammer met de corona maatregelen was zo anders.

Op vakantie op een camping in de Loire Vallei

Campings in de Loire Vallei zijn een geliefde vakantiebestemming vanwege de uitgestrekte stranden en het zonnige klimaat. Een kampeervakantie op een camping in de Loire Vallei is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings in de Loire Vallei: zon, zee, vis en wijn

Watersporters komen tijdens een kampeervakantie in de Loire Vallei volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings in de Loire Vallei kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In bruisende badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping in de Loire Vallei veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkeltjes, terrasjes en restaurants.

Even kustwaarts ten opzichte van de campings in de Loire Vallei komen we Nantes tegen, een goede tip voor een gezellig dagje weg vanaf uw camping in de Loire Vallei. Net buiten Nantes valt men met de (wijn-)neus in de Muscadet. Bij veel wijnboeren kunt u ter plaatse voor een zachte prijs een fles op de kop tikken, waar u op uw camping in de Loire Vallei heerlijk van kunt genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd