Ga naar de homepage

Op vakantie op een camping in Bretagne

Wie een camping in Bretagne bezoekt, zal moeite moeten doen om de charme van deze streek te weerstaan. Het schiereiland in het noordwesten van Frankrijk is ingeklemd tussen het Kanaal en de Atlantische Oceaan. De 4000 kastelen en landhuizen, grotendeels uit de Middeleeuwen en de Renaissance, die de streek rijk is, zullen de bezoekers van de campings in Bretagne al snel fascineren.

Kamperen in Bretagne: een charmante streek op het randje van de wereld

De grillen van wind, water en tijd hebben een intrigerend landschap gecreëerd rondom de campings in Bretagne. Geschiedenis en legende hebben een enorme artistieke erfenis achtergelaten, wat kamperen in Bretagne een ervaring maakt om nooit te vergeten.

Het milde zeeklimaat zorgt ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter goed kunt kamperen in Bretagne. Deze traditionele streek heeft nog een eigen taal, eigen gebruiken en eigen feesten. U vindt hier pittoreske vissersdorpjes, mooi baaien en lange zandstranden en een prachtig uitzicht op het eiland Belle-Île, het grootste Bretonse eiland in de Atlantische Oceaan. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd