Ga naar de homepage

Alle CampingCard ACSI-campings in één handige app

Simpel en snel

Gebruik de CampingCard ACSI-app om uw volgende camping te vinden! Filter op ruim 150 voorzieningen en zie in één oogopslag welke campings in de buurt liggen. Sla favorieten op en beoordeel campings die u heeft bezocht. Handig: u kunt de app op drie apparaten tegelijk gebruiken.

Maak op uw eerste apparaat een account aan (of log in met uw bestaande Mijn ACSI-account) en log vervolgens met ditzelfde account in op een ander apparaat. De app herkent aan het account welke landenpakketten gebruikt mogen worden. Dus u kunt de app gebruiken op uw Android-telefoon én op uw iPad (iOS), maar óók op uw laptop met Windows 10!

 

Een camping in de buurt

Op basis van locatiebepaling ziet u welke campings in uw buurt liggen. Gebruik het vlaggetje om handmatig een locatie in te
stellen en een camping te zoeken in de buurt van uw volgende bestemming. U kunt ook zoeken op campingnaam en plaats- of regionaam.

 

Een camping die bij u past

Onze campinginformatie is uitgebreid en objectief. U kunt filters instellen en zo een camping selecteren die aan uw wensen
voldoet. Bijvoorbeeld: een 'doorreiscamping', met het tarief '13 euro per nacht' en de voorziening '(verwarmd) binnenzwembad'.

 

Een camping beoordelen

In de app leest u de beoordelingen van andere kampeerders, maar kunt u ook zelf een beoordeling invullen. Geen
internetverbinding? Geen probleem; de app bewaart uw beoordeling totdat er weer een internetverbinding is.

 

Een camping bewaren

U kunt een camping toevoegen aan uw favorieten. Zo stelt u een lijstje samen met campings die u interessant vindt. Dat gaat
heel simpel: druk op een campingpagina op het hartje rechtsboven. Via het menu kunt u bij 'Favorieten' snel deze campings bekijken.

 


Bestel hier toegang tot de CampingCard ACSI-app

Heeft u al een geldige, fysieke kortingskaart?*


Dit vinden andere kampeerders van de CampingCard ACSI-app:

Handig bij het zoeken naar een camping in de omgeving van onze vakantieroute.

H. Raspoet
Is gewoon top, werkt goed, en doet wat je verwacht van een camping-app.

P.J.J.M. van Puijenbroek
Handig dat de app offline te gebruiken is, voor én tijdens de vakantie.

G.A. van Wagtendonk

Handleiding

De CampingCard ACSI-app is makkelijk in gebruik en helpt u snel bij het zoeken naar een geschikte kampeerplaats in de buurt.

Wilt u meer weten over de werkwijze van de app?
Lees dan de uitgebreide handleiding

*De app is enkel te gebruiken in combinatie met een fysieke, geldige CampingCard ACSI-kortingskaart en is verkrijgbaar in 13 talen. U kunt de app één kalenderjaar -1 januari tot en met 31 december- gebruiken, net als de kortingskaart.