Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Noord-Nauw van Calais

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Noord-Nauw van Calais

Populaire campings Noord-Nauw van Calais

Op vakantie op een camping in Noord-Nauw van Calais

Als u gaat kamperen in Noord-Nauw van Calais, bevindt u zich in de meest noordelijke regio van Frankrijk. De streek wordt ook wel de Franse Nederlanden genoemd en ligt op amper twee uur rijden van wereldsteden Brussel, Parijs en Londen. Vanaf uw camping in Noord-Nauw van Calais kunt u lekker uitwaaien aan zee. De stranden, duinen en kliffen strekken zich uit over 120 kilometer, tussen Calais en Berck-sur-Mer.

Kamperen in Noord-Nauw van Calais: sporen uit het verleden

Aan de kust, de Côte d'Opale, liggen gezellige badplaatsen als Le Touquet en Boulogne-sur-Mer. Op de stranden, veel campings in Noord-Nauw van Calais liggen hier in de buurt, kunt u allerlei activiteiten ondernemen zoals strandzeilen en vliegeren. Meteen achter de kust begint het Parc Naturel Régional du Boulonnais. U treft hier glooiende weilanden, boomgaarden, marmerplateaus en krijtrotsen aan.

Leuk om vanaf uw camping in Noord-Nauw van Calais te rijden is de Route des Villes fortifiées. Dit is een mooie tocht die u langs 24 versterkte steden voert, zoals Gravelins, Maubeuge en Lille, de hoofdstad van Noord-Nauw van Calais. In veel van deze plaatsen kunt u bastions, grachten en andere vestingwerken bewonderen.

Tijdens uw kampeervakantie in Noord-Nauw van Calais zult u veel sporen van de wereldoorlogen terugvinden. In de eerste wereldoorlog zijn zware slagen uitgevochten in Noord-Nauw van Calais. De talloze begraafplaatsen, monumenten, parken en musea houden de herinnering aan deze oorlog levend. Enkele voorbeelden zijn Loos-en-Gohelle, Notre Dame de Lorette, Vimy en Arras. De bunkers en bases voor V1 en V2 raketten zijn overblijfselen uit de tweede wereldoorlog.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd