Ga naar de homepage

Op vakantie op een camping in Rhône-Alpes

Kamperen in Rhône-Alpes is ideaal als u op zoek bent naar een sportieve kampeervakantie. De campings in Rhône-Alpes liggen temidden van bergtoppen, alpenmeren en naaldbossen. Mogelijkheden genoeg dus voor wandelingen, outdooractiviteiten en watersporten. Natuurlijk mag de parel van dit gebied, de Mont-Blanc, niet ontbreken op uw lijstje.

Kamperen in Rhône-Alpes: vergeet de jaargetijden

De regio Rhône-Alpes ligt helemaal in het oosten van Frankrijk tegen de grens van Zwitserland en Italië. Vanaf de camping in de Rhône-Alpes kunt u alle kanten uit. U kampeert in het departement Rhône-Alpes tussen hoge bergen of dichtbij zwemwater, zoals de rivier de Ardèche of het meer van Genève of het meer van Annecy.

Het aanbod aan buitenactiviteiten in de buurt van de campings in Rhône-Alpes is werkelijk enorm: zo kunt u vanaf uw camping in Rhône-Alpes gaan paardrijden, vissen, bergbeklimmen, speleologie, canoying, kanoën of golfen. Echte avonturiers die gaan kamperen in Rhône-Alpes kunnen bijvoorbeeld gaan raften of deltavliegen!

En als u zin heeft om tijdens het kamperen in Rhône-Alpes eens een dagje naar de stad te gaan, dan kunt u de hoofdstad Lyon bezoeken of Annecy: met zijn historische, middeleeuwse centrum ook een waardevol uitstapje vanaf uw camping in Rhône-Alpes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd