Ga naar de homepage

Beoordelingen Sarthe

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Sarthe

Renée Stulen

Mooi wandel- en fietsgebied.

Arnold Toppen

Mooi en afwisselend landschap. Prima om te fietsen en te wandelen.

Aad Fuchs

Prachtig rustige omgeving met veel kastelen. Goed geschikt voor fietstochten. Info bij de receptie van de camping.

Op vakantie in Frankrijk op een camping in de omgeving van de Loire

Campings in Frankrijk in de omgeving van de Loire zijn een geliefde vakantiebestemming vanwege de uitgestrekte stranden en het zonnige klimaat. Kamperen in Frankrijk op een camping aan de Loire is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings in de omgeving van de Loire: zon, water en wijn

Watersporters komen tijdens een kampeervakantie in de Loire omgeving volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings aan de Loire kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In bruisende badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping aan de Loire veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurantjes.

Even kustwaarts ten opzichte van de campings in Frankrijk in de Loire omgeving komen we Nantes tegen, een goede tip voor een gezellig dagje weg vanaf uw camping aan de Loire. Net buiten Nantes valt men met de (wijn-)neus in de Muscadet. Bij veel wijnboeren kunt u ter plaatse voor een zachte prijs een fles op de kop tikken, waar u op uw camping in Frankrijkheerlijk van kunt genieten.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd