Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Sarthe

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Sarthe

Populaire campings Sarthe

Op vakantie in Frankrijk op een camping in de omgeving van de Loire

Campings in Frankrijk in de omgeving van de Loire zijn een geliefde vakantiebestemming vanwege de uitgestrekte stranden en het zonnige klimaat. Kamperen in Frankrijk op een camping aan de Loire is dus ideaal voor zonaanbidders!

Campings in de omgeving van de Loire: zon, water en wijn

Watersporters komen tijdens een kampeervakantie in de Loire omgeving volop aan hun trekken. In de meeste plaatsen rondom de campings aan de Loire kunt u terecht voor surfplanken, zeilboten en kunt u waterskiën en parasailen dat het een lieve lust is. In bruisende badplaatsen als La Baule en Les Sables-d'Olonne vindt u tijdens uw vakantie op een camping aan de Loire veel gezelligheid in de vorm van casino's, winkels, terrasjes en restaurantjes.

Even kustwaarts ten opzichte van de campings in Frankrijk in de Loire omgeving komen we Nantes tegen, een goede tip voor een gezellig dagje weg vanaf uw camping aan de Loire. Net buiten Nantes valt men met de (wijn-)neus in de Muscadet. Bij veel wijnboeren kunt u ter plaatse voor een zachte prijs een fles op de kop tikken, waar u op uw camping in Frankrijkheerlijk van kunt genieten.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. Ook de acceptatiedata van CampingCard ACSI kunnen afwijken. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.