Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Populaire bestemmingen België

Populaire campings België

Vakantiethema's België

Toon meer vakantiethema's

Campings in België

België is een klein land, maar barst van de cultuur, historie en natuur. Als u vanaf de rustieke kuststrook meer landinwaarts rijdt, komt u langs pittoreske steden als Gent en Brugge en in het westen vindt u de bosrijke Ardennen. In elke streek kunt u goedkoop kamperen met CampingCard ACSI in het laagseizoen. Zo heeft het land alles veelzijdige kampeervakantie, die dankzij CampingCard ACSI ook nog eens heel voordelig is.

Tips wanneer u gaat kamperen in België:

•    Strand 
Wie ‘strand’ zegt in België, komt al snel uit bij Knokke, de bekendste badplaats van België. Knokke heeft de allure van een toeristische stad, terwijl er voor liefhebbers van natuur in de omgeving ook genoeg te doen is, zoals de landelijke natuur en het natuurreservaat Het Zwin

•    Ardennen
Voor een actieve fiets -of wandelvakantie zijn de Belgische Ardennen dé plek om naartoe te gaan. In dit mooie, beboste gebergte kunt u prima lange wandelingen maken langs stadjes als Bastogne, Durbuy en Spa (naar waar het bronwater naar vernoemd is). Deze regio ademt historie. Er zijn onder andere nog sporen terug te vinden uit de Tweede Wereldoorlog in steden als Malmedy en Bastogne. Indrukwekkend zijn ook de Amerikaanse begraafplaatsen in Neupré en Henri-Chapelle, waar je als bezoeker echt een beeld krijgt van de impact van deze oorlog.

•    Brussels bierweekend
Een jaarlijks terugkomend evenement is het Brussels bierweekend, dat plaatsvindt in september. De Grote Markt van de Belgische hoofdstad staat dan vol met bierbrouwers die hun passie voor bier met u willen delen. 

Voordelig kamperen in België

Verspreid door heel België kunt u voordelig kamperen met CampingCard ACSI. Doordat het land relatief klein is en de diversiteit groot, heeft u vanaf elke camping de natuur en de stad dichtbij. Wanneer u bijvoorbeeld kampeert op een luxueuze, ruime camping aan de Belgische kust, dan bent u in een handomdraai in steden als Gent, Brugge en Antwerpen. De wat centraler gelegen, kleine campings liggen in Namen, op de grens tussen de Ardennen en het platteland.

Bourgondisch België

Belgische frietjes, wafels, bonbons en biertjes, al die typisch Belgische lekkernijen zijn het proeven waard. Het land krijgt dan ook niet voor niets de stempel ‘bourgondisch’. Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de 1150 speciaalbiertjes die het land rijk is. Bent u meer een zoetekauw? België kent vele chocolatiers en ook enkele chocolademusea, zoals Choco Story in Brugge. De uitgestrekte Belgische natuur laat zich goed combineren met de bourgondische levensstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige fietstochten maken door de Ardennen en tussendoor stoppen in stadjes als Rochefort, Orval of Chimay om te genieten van de typisch lokale bieren.

Weer

België kent een matig zeeklimaat, waardoor het gedurende het hele jaar er aangenaam is voor een actieve wandel of fietsvakantie. In het laagseizoen is het kan het ook nog redelijk zonnig zijn. Voor de echte winterkampeerder biedt België ook genoeg mogelijkheden. Het zuiden leent zich perfect voor een actieve wintersportvakantie!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd