Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Franche-Comté

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Franche-Comté

Populaire campings Franche-Comté

Op vakantie op een camping in de Franche-Comté

Op een camping in de Franche-Comté kunt u genieten van een heerlijke kampeervakantie midden in de natuur. Wandelen en/of fietsen kan hier uitstekend gecombineerd worden met cultuur en traditie. Ook kinderen zullen het hier leuk vinden met zoveel attracties in de buurt.

Kamperen in de Franch-Comté: actieve vakantie in de Franse Alpen

De Franche-Comté ligt in het oosten van Frankrijk, tussen de Vogezen en de Jura ingeklemd, dichtbij de grens van Zwitserland. Kamperen in de Franche-Comté doet u in de ongerepte natuur. Wandelaars en mountainbikers kunnen hun hart hier ophalen met alle bossen, heuvels, meren en rivieren. De regio is ook uitermate geschikt voor watersporters of voor een visvakantie.

In de Franche-Comté kunt u ook een culturele kampeervakantie houden. Bezoek Besançon met zijn gezellige markt en neem direct een kijkje in de kathedraal met zijn unieke astronomische uurwerk. Slenter door de oud stadswijk of bezoek de citadel vanaf waar u een mooi uitzicht over de stad heeft. Ook Ronchamp is een bezoekje waard en dan vooral de wereldberoemde kapel. Vanaf de campings in Franche-Comté kunt u ook de steden Annecy, aan het beroemde meer, of Grenoble bezoeken.

Voor kinderen is kamperen in de Franche-Comté een belevenis. Bezoek vanaf de camping in Franche-Comté bijvoorbeeld het speelgoedmuseum in Moirans-en-Montage of het pretpark 'Le Point de vue' in La Roche Morey. In het paviljoen der wetenschappen in Montbéliard kunnen kinderen ontdekkingen doen en op zoek gaan naar schatten.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd