Ga naar de homepage

Beoordelingen Hautes-Pyrénées

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Hautes-Pyrénées

Nelly

Hele mooie omgeving, pont déspagne en gavernie bezocht mooi kunnen wandelen en genoten vd natuur. Ook voor te fietsen m.n. wielrenners mooie bergen in de omgeving. Bovenin kom je dan nog wel een schapen, koeien op de weg tegen.

Cor

Geweldig ! Je kunt zoveel kanten uit en overal is de natuur mooi! Het plaatsje Argeles is leuk . Mooi kerkje in het gehucht vlakbij de camping.

Anton

De omgeving is zeer geschikt om diverse cols te bezoeken

Op vakantie op een camping in de Franse Pyreneeën

In de Franse Pyreneeën vinden we een groot deel van onze campings in Frankrijk. Logisch ook, want Midi-Pyreneeën is de grootste regio van het land en daarbij komt dat u op een camping in de Franse Pyreneeën fantastisch vakantie kunt vieren!

Campings in de Franse Pyreneeën: het mooiste van Frankrijk

Het landschap rondom de campings in de Franse Pyreneeën is uitermate gevarieerd, van de Pyreneeën tot het dal van de Dordogne, om maar eens twee uitersten te noemen. Het middelpunt van de streek is de roze stad Toulouse, een must-see wanneer u op een camping in de Franse Pyreneeën verblijft. Maar juist ook de dorpjes rondom de campings in de Franse Pyreneeën zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard. De Franse Pyreneeën herbergen maar liefst dertig van de "Mooiste dorpjes van Frankrijk"!

De waterminnende vakantieganger komt op een camping in de Franse Pyreneeën meer dan genoeg aan zijn trekken met maar liefst zes rivieren waarop men tijdens het kamperen in de Franse Pyreneeën naar hartelust kan zwemmen, kanoën of vissen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd