Ga naar de homepage

Beoordelingen Haute-Garonne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Haute-Garonne

Joost

Aan de voet van de Pyreneëen, schitterende omgeving voor wandelen en fietsen. Prachtige zonnebloemvelden!

Ron

Toulouse is op zich erg mooi en wordt vooral bewonderd om de bakstenen huizen en gebouwen, iets waar we in Nederland mee opgegroeid zijn.

Ron

De regio en het dorp is niet heel bijzonder maar voor wandeltochten in de Pyreneeën prima camping

Op vakantie op een camping bij Toulouse

Een camping bij Toulouse is de bestemming bij uitstek om een vakantie in de Pyreneeën te combineren met een of meerdere bezoeken aan deze roze stad vol tegenstellingen. Ontdek het zelf wanneer u gaat kamperen bij Toulouse: jong en oud, ruimtevaart en poëzie, wetenschap en kunst komen hier in harmonie bij elkaar.

Campings bij Toulouse: harmonieuze tegenstrijdigheden

De campings bij Toulouse bieden u alle gelegenheid om op uw gemak van de stad te genieten. Maak tijdens het kamperen bij Toulouse ook eens een boottocht over de Garonne en proef van de lokale gastronomie, zoals foie gras en viooltjes-bonbons.

Maar vanaf een camping bij Toulouse is meer te beleven! Lourdes, de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee zijn vanaf de campings bij Toulouse allemaal goed met de auto te berijden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd