Ga naar de homepage

Beoordelingen Ariège

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Ariège

Anneke Sijses

Prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden. Als je niet in het zwembad op de camping wil zwemmen kun je ook nog in de rivier de Her zwemmen. Camon is een mooi dorp, Foix en Mirepoix zijn nabij gelegen plaatsen, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.

De Maeseneer Gilbert

Ariége kan niet stuk qua natuur en historie, nu nog erg rustig maar eens het massa toerisme komt ? Le Mas'd Azil ligt erg groene regio tussen Pamiers en Saint-Girons

Elja Warries

Schitterend! Mooie afwisselende natuur. Leuke plaatsjes en stad Toulouse op treinreis afstand.

Op vakantie op een camping in de Pyreneën

In de Pyreneën vinden we een groot deel van onze campings in Frankrijk. Logisch ook, want Midi-Pyreneën is de grootste regio van het land en daarbij komt dat u op een camping in de Pyreneën fantastisch vakantie kunt vieren!

Campings in de Pyreneën: het mooiste van Frankrijk

Het landschap rondom de campings in de Pyreneën is uitermate gevarieerd, van de Pyreneën tot het dal van de Dordogne, om maar eens twee uitersten te noemen. Het middelpunt van de streek is de roze stad Toulouse, een must-see wanneer u op een camping in de Pyreneën verblijft. Maar juist ook de dorpjes rondom de campings in de Pyreneën zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard. De Pyreneën herbergen maar liefst dertig van de "Mooiste dorpjes van Frankrijk"!

De waterminnende vakantieganger komt op een camping in de Pyreneën meer dan genoeg aan zijn trekken met maar liefst zes rivieren waarop men tijdens het kamperen in de Pyreneën naar hartelust kan zwemmen, kanoën of vissen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd