Ga naar de homepage

Beoordelingen Gers

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Gers

H.F. van Bergen

Mooie rustieke omgeving met pittoreske dorpjes

J.P.kruit

Een bijzonder fraaie omgeving met voldoende zaken om te bekijken en van te genieten.

Yvonne Ender

Mooi landelijk gebied met veel leuke plaatsjes.

Op vakantie in Frankrijk op een camping in de Pyreneeën

In de Pyreneeën vinden we een groot deel van onze campings in Frankrijk. Logisch ook, want Midi-Pyreneeën is de grootste regio van het land en daarbij komt dat u op een camping in de Pyreneeën een fantastische vakantie in Frankrijk kunt beleven!

Campings in de Pyreneeën: uw mooiste vakantie in Frankrijk

Het landschap rondom de campings in de Pyreneeën is uitermate gevarieerd, van de Pyreneeën tot het dal van de Dordogne, om maar eens twee uitersten te noemen. Het middelpunt van de streek is de roze stad Toulouse, een must-see wanneer u op een camping in de Pyreneeën verblijft. Maar juist ook de dorpjes rondom de campings in de Pyreneeën zijn de moeite van het bezoeken meer dan waard. De Pyreneeën herbergen maar liefst dertig van de "Mooiste dorpjes van Frankrijk"!

De waterminnende vakantieganger komt op een camping in de Pyreneeën meer dan genoeg aan zijn trekken met maar liefst zes rivieren waarop men tijdens het kamperen in de Pyreneeën naar hartelust kan zwemmen, kanoën of vissen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd