Ga naar de homepage

Camping L'Artaudois ***

Foto's van de camping
Camping L'Artaudois Camping L'Artaudois
Algemene gegevens

Kampeer voor €16,- per nacht op Camping L'Artaudois in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping L'Artaudois, gelegen in Le Pradet (Var), is een camping met 51 toerplaatsen en 114 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 30-03-2019 - 05-07-2019 en 26-08-2019 - 13-10-2019. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

In mediterraan bos gelegen terassencamping met prachtig panorama. Ruim 1 km van Middellandse Zee en zeer centraal ten opzichte van onder andere Toulon, Hyères, Les Îles d'Or en Le Lavandou. Goed georganiseerd, sympathieke ambiance.

www.campingartaudois.com

  • 16
  • 2684

Acceptatieperiode

april 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
mei 2019
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
juli 2019
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
augustus 2019
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
september 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
oktober 2019
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
november 2019
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
december 2019
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,1

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,0
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
8,3
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,3
Sportfaciliteiten
7,8
Zwembad
8,5
Eten en drinken
7,4
Omgeving
8,2

DOURLEN, op deze camping in juni 2019

8,4

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Personnel accueillant et sympathique. Place pour les campings car d\'une bonne dimension, avec eau et électricité. Salle de jeux avec un billard et un baby foot. Une grande piscine. Un petit resto. Différentes activités sont proposées dans la semaine.


jacketml, op deze camping in april 2019

8,6

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Accueil super sympa, très agréable, belles parcelles bien stabilisées, sanitaires très propres tout y est pour passer un bon séjour. Très reposant à faire sans hésiter.

Aprahmian Onig, op deze camping in juni 2018

8,6

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Nous devions rester 5 jours, nous sommes restés 3 semaines. Super accueil aussi bien de la part du personnel que du responsable du camping. Une très belle piscine pour ceux qui aiment nager. Ne pas hésiter à prendre un emplacement tout en haut du camping (vue magnifique sur la mer). De très belles balades à faire à pieds (sentier du littorale) ou à vélo (piste cyclable du littorale). Nous avons été ravis de notre séjour.

Jean Claude Fargues, op deze camping in juni 2018

8,6

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Super accueil Personnels et direction très sympathiques. Camping à recommander.
Prix très correct avec carte ACSI.
Le sourire est de mise à la réception.
propreté irréprochable.
c\'est si zen que même les corneilles viennent vous manger dans la mai.
super Romain faut rien changer nous deviendrons. +++++!

Noel Galoche, op deze camping in april 2018

8,7

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Nous avons séjourné une dizaine de jours en avril 2018.
Très beau camping bien situé et bien géré
Sanitaires très propres
Piscine chauffée
À une demi-heure de marche de la plage comme du centre-ville
Nous le recommandons car nous conservons un bon souvenir de ce séjour.
Merci au Personnel

polman, hans, op deze camping in september 2015

6,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Peu de places pour les campeurs et des places souvent entre les mobile-homes; c'est plutôt un camping de location des bungalows.
Accueil glacial: il faut payer d'avance, même en ne pas sachant le nombre de jours qu'on va rester: discours et mesures trop sécuritaires: nous nous sommes pas senti bien en tant que campeur.

Reactie van de camping 25 november 2015

Bonjour et merci pour votre avis.
Les clients vont voir les emplacements et font leur choix, nous les enregistrons ensuite pour les jours dont ils sont sûrs, en effet, le paiement se fait à l'arrivée et nous ne faisons pas de remboursement pour départs anticipés. Par la suite, les campeurs sont libres de prolonger.

L'accueil s'est bien passé jusqu'à ce que l'on vous demande de porter le bracelet. Ce dernier nous permet de distinguer les campeurs des personnes extérieures, ce qui empêche d'être importunés ou victime de vols. Le fait que vous n'acceptiez pas de porter le bracelet en prenant le personnel à la légère démontre pour nous un manque de respect. Si vous décidez qu'on ne porte pas de chaussures chez vous, comment prendriez-vous le fait que des gens refusent ouvertement de le respecter ?

Nous offrons à nos clients un accueil cordial et nous proposons volontiers nos conseils, les nombreux habitués pourront en témoigner.

Nous vous souhaitons une bonne continuation.

lafon alain et sylvie, op deze camping in september 2014

9,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Halte de courte durée mais nous y reviendrons. Accueil des plus sympathiques. Piscine agréable. Nous étions en camping-car et sans enfants cette fois. Merci à eux.

Reactie van de camping 15 januari 2015

Bonjour et merci pour votre avis !
Nous sommes ravis que votre séjour ait été agréable, nous ferons de notre mieux pour que votre prochain séjour le soit encore plus.
A bientôt,

Lebreton, op deze camping in juni 2014

7,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Ils travaillent sur les acquis de leurs parents mais ils n'ont pas le sens de l'accueil. Nous avons eu l'impression de les déranger.

Reactie van de camping 15 januari 2015

Bonjour et merci pour votre avis.
Nous travaillons dur pour améliorer le camping (création d'un snack, aménagement du parking, installation de nouveaux mobil-home...) et votre séjour parmi nous.
Nous sommes surpris de votre opinion sur notre camping et notre accueil en général, malheureusement, on ne peut pas plaire à tout le monde, d'autres clients ont apprécié le personnel (voir autres avis).
Cordialement,

Algemene gegevens

Openingsperiode
30-03-2019 t/m 13-10-2019
Oppervlakte
3,5 ha
Hoogteligging
50m
Aantal toerplaatsen
51 (80 - 100m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
114
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:350 m2
    • periode:13-04/29-09
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:2G | 3G | 4G
  • PC met internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Seniorentoilet
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:01-07/31-08
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
    • periode:01-07/31-08
  • Pizzeria
    • periode:01-07/31-08
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-07/31-08
  • Bar
    • periode:01-07/31-08
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:350 m2
    • periode:13-04/29-09
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:75 m2
    • periode:13-04/29-09
    • Verwarmd:ja
Strand
  • Zandstrand
  • Kiezelstrand
Recreatie en wellness
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Visgelegenheid
  • Multisportveld
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:4 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Terrassencamping
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:1,2 km
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:1 km
  • Panorama
  • Gelegen in bos
Mindervaliden
  • Een douche (min.1,5mx1,5m) + toilet (min.1,65mx2,2m of 1,9mx1,9m)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Defibrillator
  • Paden en wegen verlicht
  • Camping info app
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping L'Artaudois boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping L'Artaudois
    529 chemin de l'Artaude
    83220 / Le Pradet
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    43°5'57"N 6°1'50"E
  • Vanuit centrum Le Pradet oranje pijlen met naam camping volgen.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.campingartaudois.com

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping L'Artaudois".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.