Ga naar de homepage

Beoordelingen Bouches-du-Rhône

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Bouches-du-Rhône

C. Schenk

Veel bezienswaardigheden, Apt, Avignon, Isles sur Sorgues etc.

Grace

Mooi omgeving. Genoeg te doen en te zien.

Roelie

Helemaal top, prachtige dorpjes die je goed per fiets kunt bezoeken ( + electrisch ondersteund voor ons) Ook met de auto volop mogelijkheden voor mooie uitstapjes.

Op vakantie op een camping in Frankrijk in de Provence

Aanbidders van kunst, cultuur, zon en vakantie in Frankrijk zullen zich vast en zeker thuisvoelen op één van de campings in de Provence. Strijk neer op een camping in de Provence en laat u meevoeren door de geur van lavendel en de zachte kleuren van het ochtend- en avondlicht.

Een camping in Frankrijk in de Provence: zon, bergen en de geur van lavendel

Lang voordat toeristen in Frankrijk in groten getale de weg naar campings in de Provence wisten te vinden, was de Provence al een geliefde inspiratiebron voor kunstenaars als Picasso en Van Gogh. Ook de Romeinen hebben hier hun sporen achtergelaten; zo kunt u vanaf uw camping in de Provence een bezoek brengen aan het indrukwekkende amfitheater in Arles. Natuurliefhebbers die gaan kamperen in de Provence kunnen terecht in één van de natuurreservaten die de Provence rijk is, zoals de Camargue of het woeste berglandschap Mercantour.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd