Ga naar de homepage

Beoordelingen Alpes-Maritimes

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Alpes-Maritimes

Graulus-Celis M.

Afstand tot het stadje is verder dan de opgegeven 1 km. De aangegeven winkels op 400 m afstand zijn een kleine Lidl en twee bakkers. Wel de ideale uitvalbasis voor uitstappen naar Nice, Monaco, Cannes, St.Paul de Vence, Vence enz. En het prachtige "Hinterland"

Echtpaar jacobin

Beetje moelijk gelegen bergop maar als je eenmaal aan de kust bent is het heerlijk fietsen.

Rony en Christa

goed gelegen om met de fiets naar Cannes te gaan

Op vakantie op een camping aan de Alpes-Maritimes

Wanneer u op vakantie gaat in Frankrijk, is kamperen op een camping in het departement Alpes-Maritimes een goede optie. U bevindt zich vlak bij de Middellandse Zee, aan de Côte d’Azur en in het oosten zelfs aan de Franse Rivièra.

Kamperen in de Alpes-Maritimes: Côte d'Azur

De Côte d’Azur, oftwel Azuren Kust, heeft een uitzonderlijk zonnig klimaat en prachtige zandstranden. Een heerlijke kampeervakantie in de Alpes-Maritimes ligt dus in het verschiet. U vindt hier prachtige natuur: kalkruggen, gescheiden door valleien met graanvelden en wijn-, olijf- en fruitbomen. Ook aan kunsthistorie onbreekt het niet. Er zijn tientallen musea, een aantal barokke kerken en kapellen. Vanaf uw camping in Alpes-Maritimes zijn er dus meer dan genoeg mogelijkheden voor een afwisselende vakantie aan de Côte d'Azur.

Vanaf de campings in de Alpes-Maritimes zijn verschillende grote steden de moeite waard om te bezoeken. In de beroemde badplaats Cannes wordt in mei het jaarlijkse filmfestival gehouden. Grasse is de hoofdstad van de parfum. Hier staat de parfumfabriek en kunt u het museum bezoeken. In departementshoofdstad Nice worden met carnaval schitterende optochten en feesten gehouden. Of wat denkt u van het vorstendom Monaco?

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd