Ga naar de homepage

Beoordelingen Savoie

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Savoie

Pieter Hamster

Prachtige omgeving met veel mogelijkheden en bezienswaardigheden.

Anne

Mooi! Bergwandelingen in de directe omgeving.

A. Kotoun

Heel erg mooi met heel veel mogelijkheden om te wandelen in de bergen en ook door de diverse valleien in de naaste omgeving. Ook is er een supermarkt op loopafstand van de camping.

Kamperen in de Savoie

Tegen de voet van de Zwitserse Alpen vinden we de campings in de Savoie. Een vakantie in Frankrijk op een camping in de Savoie is daardoor ideaal voor wie van bergen houdt. Maar ook de meren van Genève en Annecy liggen binnen handbereik van de campings in de Savoie!

Campings in de Savoie: waterpret aan de grens

Een vakantie op een Franse camping in de Savoie biedt dus volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers of wandelaars die graag de Zwitsere Alpen in trekken. Als u zin heeft om vanaf uw camping in de Savoie een dagje naar de stad te gaan, kunt u terecht in het nabijgelegen Annecy of het Zwitserse Genève.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd