Ga naar de homepage

Beoordelingen Haute-Savoie

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Haute-Savoie

Ingrid Geurds

Geweldig mooi, Groen en alles staat zeer duidelijk aangegeven. Er is veel te doen. binnen een kwartier of half uurtje rijden. Voldoende grote super markten voor je boodschappen.

otten

prachtig naast meer van annecy

Bob J A

Geweldige omgeving, water (het meer) en bergen en leuke en interessante plaatsen, dorpjes.

Op vakantie op een camping in Haute-Savoie

Tegen de voet van de Zwitserse Alpen vinden we de campings in Haute-Savoie. Een vakantie in Frankrijk op een camping in Haute-Savoie is daardoor ideaal voor wie van bergen houdt. Maar ook de meren van Genève en Annecy liggen binnen handbereik van de campings in Haute-Savoie!

Campings in Haute-Savoie: waterpret aan de grens

Een vakantie op een Franse camping in Haute-Savoie biedt dus volop mogelijkheden voor watersportliefhebbers of wandelaars die graag de Zwitsere Alpen in trekken. Als u zin heeft om vanaf uw camping in Haute-Savoie een dagje naar de stad te gaan, kunt u terecht in het nabijgelegen Annecy of het Zwitserse Genève.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd