Ga naar de homepage

Beoordelingen Isère

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Isère

Sigmar

Erg mooi!! genoeg te zien en te doen voor iedereen. Tips.......La Mure, stadje op 10 km en maak daar dan de stadswandeling. (wandeling, Nederlandstalig, te verkrijgen bij de receptie) Ga fietsen en ontdek hoe mooi de alpen op de fiets zijn.

J. v.d. Woude

Mooie omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Vanaf de camping zijn een paar korte wandelingen mogelijk om de directe omgeving te verkennen.

Roel

Super!! Een dikke 10!!

Op vakantie in Frankrijk op een camping in Rhône-Alpes

Temidden van bergtoppen, alpenmeren en naaldbossen bevinden zich de campings in Rhône-Alpes. Deze streek in Frankrijk wordt gekenmerkt door een scherpe tweedeling: in de winter ligt er sneeuw, terwijl u in de zomer allerlei openluchtactiviteiten kunt ondernemen vanaf uw camping in Rhône-Alpes.

Campings in Frankrijk in Rhône-Alpes: vergeet de jaargetijden

Het aanbod aan buitenactiviteiten in de buurt van de campings in Rhône-Alpes is werkelijk enorm: zo kunt u vanaf uw  camping in Rhône-Alpes gaan paardrijden, vissen, bergbeklimmen of golfen. Echte avonturiers die in Frankrijk gaan kamperen in Rhône-Alpes kunnen bijvoorbeeld gaan raften of deltavliegen!

En als u zin heeft om tijdens het kamperen in Rhône-Alpes eens een dagje naar de stad te gaan, dan kunt u de hoofdstad Lyon bezoeken of Annecy: met zijn historische, middeleeuwse centrum ook een waardevol uitstapje vanaf uw camping in Rhône-Alpes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd