Ga naar de homepage

Camping de la Baie ****

Foto's van de camping
Camping de la Baie Camping de la Baie
Algemene gegevens

Camping de la Baie is een camping met 150 toerplaatsen en 200 vaste jaarplaatsen. In het laagseizoen gedurende de periode 15-03-2018 - 29-06-2018 en 25-08-2018 - 14-11-2018, kampeert u voor €19,- per nacht op een van de 150 toerplaatsen op Camping de la Baie in Cavalaire-sur-Mer (Var). Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Vlak bij centrum van geanimeerde badplaats en toch rustig. Op 400m van heerlijke zandstranden. Camping met prima sfeer.

www.camping-baie.com

  • 2577

Acceptatieperiode

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,8
Personeel
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Kindvriendelijkheid
7,9
Entertainment
7,0
Sportfaciliteiten
7,1
Zwembad
8,1
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,5

Anita Horemans, op deze camping in september 2018

7,2

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping, mooie zwembad, wij stonden er in september en lag al redelijk vol, wil het niet zien in juli en augustus, voor zulke grote camping is het zwembad echt wel aan de kleine kant, personeel heel onvriendelijk, ze zeggen nog geen goede dag, ze kijken echt op je neer, daar alleen al gaan we niet meer terug naar deze camping, hebben verschillende mensen gehad van het personeel en ik kan van niemand zeggen dat ze vriendelijk waren!!!!!!!
De ligging van deze camping is goed, je loopt zo naar het dorpje, stadje waar er veel restaurants en winkels zitten, ook vlakbij een carrefour.
Er rijd zo een ventje met u rond om naar de plekken te gaan kijken, toen ik vroeg naar een plek met schaduw snauwde die me af, weten jullie wel wat jullie willen, eerst moeten jullie zo\'n, dan schaduw, hij zei ik snap de toeristen niet hoor, hij mag wel wat vriendelijker zijn, want tenslotte betalen wij mee zijn loon.... Echt moest er daar ander en vriendelijk personeel zitten was het een topcamping...

Arnold Wobben, op deze camping in september 2018

6,5

Reisgezelschap: Paren

Ook in september nog een overvolle camping. Sanitair schoon, maar sterk verouderd. De plaatsen zijn gescheiden, maar je staat wel erg dicht “op elkaar”. Het is een camping die erg commercieel is ingesteld. Ontvangst is erg zakelijk. Het verkrijgen van je (persoonlijke) gegevens is belangrijker dan het geven van inhoudelijke informatie over de faciliteiten e.d.
Kortom, voor wie alleen op zoek is naar zee, zon, strand en volop toeristische activiteiten en faciliteiten is dit een prima camping. Voor wie op zoek is naar rust en gemoedelijkheid is deze camping geen aanrader.

Johan Reurink, op deze camping in september 2018

6,0

Reisgezelschap: Senioren

De dag voor aankomst gebeld of er nog plaats was \"Pas de Problėme\" zei men. Bij aankomst bleek er geen plaats te zijn. Zeer chaotisch bij de ingang. Alles loopt snel vast bij aankomst van meerdere caravans. Bij de receptie werden we gewoon genegeerd. Net toen we weer wilden vertrekken kwam er een zeer onbeschofte meneer in een golfkarretje die ons afblafte hem te volgen. Dat maar gedaan. Hij leidde ons naar een klein plaatsje bij stacaravans. \"Deux semaines\" blafte de onbeschofte geleider. We wilden eigenlijk drie weken dus de volgende dag bij de receptie navraag gedaan. Tot onze verbazing konden we wel drie weken blijven. De aankomst was een deceptie maar het vertrek ook. De slagboom werkte niet op het pasje en aangezien de receptie nog onbemand was moesten we een noodnummer bellen. Uiteraard weer de zeer onvriendelijke man die kwam en ons op zeer vijandige wijze de boom opende.
Deze man heeft duidelijk een cursus klantvriendelijkheid nodig.
De camping was verder redelijk, het sanitair
verouderd en duidelijk aan vervanging toe.
Omgeving is mooi maar deze camping laten wij zeker links liggen als we weer deze omgeving bezoeken.

Laaureys Jan, op deze camping in juni 2018

7,8

Reisgezelschap: Paren

Heerlijke pleisterplaats, 1 week gebleven. Je moet wel een polsbandje aan voor het zwembad. Vlak bij dorp, winkels en supermarkten Carrefour en Spar. Oestertjes degusteren bij de lokale visboer in de winkelstraat. Mooie plek gekregen bij het campingwinkeltje, 's morgens warme croissants op 10m. Allemaal dik OK, gaan zeker terug maar dan vroeger op het jaar.

Afra, op deze camping in juni 2018

8,2

Reisgezelschap: Paren

Half juni op de bonnefooi hier terecht gekomen. Camping VOL.
We konden evt met de caravan op n camperplek staan in afwachting ve plek. Niet gedaan. Dus boeken is echt nodig. Even over de camping gelopen. weinig toerplekken.

Iris, op deze camping in mei 2018

6,9

Reisgezelschap: Paren

wij waren op deze camping in mei. de ligging is uitstekend want je loopt zo de leuke plaats cavalair in. de camping is wel oke, de meeste plaatsen zijn redelijk ruim en vlak. het sanitair is schoon maar wel aan vernieuwing toe. restaurant kwam op ons niet echt leuk over er werd geen voetbal uitgezonden in de voorloop op het wk omdat dat de gasten zou storen behalve in een heel ongezellig deel dat wordt gebruikt voor afhalen van maaltijden.

P. Kroes, op deze camping in oktober 2017

7,9

Reisgezelschap: Senioren

Camping de la Baie in zuid Frankrijk ligt aan de Middellandse zee.
Met name in het voor- en najaar is het daar goed vertoeven. De temperatuur is dan vaak goed. Het zwembad is vrij lux, de plaatsen zijn schaduwrijk of juist zonnig naar keuze. In de nabije omgeving is een prachtig wandelgebied. In het plaatsje zijn er voldoende restaurants om gezellig en niet duur te eten.

Yvonne H., op deze camping in september 2017

8,4

Reisgezelschap: Paren

Gezellige camping. Staanplaatsen niet erg groot, waardoor het voor grote campers wat moeilijker is. We waren hier al enkele jaren geleden. Gezellig dorpje met veel restaurantjes en winkeltjes. We komen graag weer een keer terug.

Jan van Eerden, op deze camping in juni 2017

7,6

Reisgezelschap: Senioren

Dit is een aanvulling op mijn eerdere beoordeling, nu na drie weken verblijf.
Correctie Wifi: Per device per dag bij receptie 30 minuten gratis. Betaald op gehele terrein per maand onbeperkt. Bereik is voldoende maar stabiliteit niet altijd optimaal.
Aan de straat bij de nooduitgang (zuidelijk deel) wordt aan een nieuwe appartementen gebouw gewerkt. Dat levert tijdens werktijden enige geluidsoverlast (maar dan lig je toch in zwembad, aan het strand of ben je op stap. Het personeel is bijzonder vriendelijk, sanitair wordt regelmatig flink onderhanden genomen. Ik verbaas me over het aantal douches, wascabines en afwasplekken; er ontstaat nooit een file, je hebt ze voor het uitkiezen.
Tip: Op dinsdag en donderdag is in St Tropez een grote markt. Neem 's-morgens vanuit Cavalaire de boot en vaar eind van de middag terug. Op de heenreis kom je langs de prachtige "optrekjes" van Brigit Bardot en andere belangrijke personen. Een gids aan boord vertelt uitgebreid over de lokaties en schepen die je passeert.

Jan van Eerden, op deze camping in juni 2017

7,7

Reisgezelschap: Senioren

Strand, terrasjes, winkels, supermarkt (Spar, Casino en grote Carrefour incl. tankstation) allemaal op loopafstand. Plaatsen met zon en deels schaduw. Met ook nog een auto op de plek wordt het krap maar bijna niemand zet zijn voertuig op de plek; er is ruim voldoende parkeermogelijkheid in de nabijheid van de plaats.
Sanitair en afwasmogelijkheden zijn in ruim voldoende mate aanwezig. Douches met draai-/drukknop en afgesloten cabines met wasbak, grote spiegel en stopcontact. Heet water bij afwas niet altijd aanwezig maar weet je een juiste kraan te vinden dan is dat geen probleem.
WiFi per device bij receptie 30 minuten per dag gratis. Betaalde WiFi met dekking op gehele terrein tot 29 euro per device per jaar maar niet constant stabiel.

Algemene gegevens

Openingsperiode
15-03-2018 t/m 15-11-2018
Oppervlakte
6,5 ha
Aantal toerplaatsen
150 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
200
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • Verwarmd:ja
  • Wifi 80-100% dekking
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Internet
  • PC met internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:elektra | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Seniorentoilet
  • Seniorendouche (met extra beugels)
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Verwarmd sanitair
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Douches: koud water
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Afhaalmaaltijden
  • Pizzeria
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Fietsen
  • Elektrische fietsen
  • Kluisjes
  • Scooters
  • Auto's
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:250 m2
    • Verwarmd:ja
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • Verwarmd:ja
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
Strand
  • Zandstrand
Recreatie en wellness
  • Whirlpool
  • Speeltuin
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Visgelegenheid
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Paardrijden
  • Ponyrijden
Recreatie (volwassenen)
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Zandbodem
  • Hellend terrein
  • Terrassencamping
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Afgebakende plaatsen
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,002 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,1 km
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0,4 km
  • Panorama
Minder-validen
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
Diversen
  • Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Defibrillator
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping de la Baie boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping de la Baie
    bd Pasteur
    83240 / Cavalaire-sur-Mer
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    43°10'10"N 6°31'46"E
  • A8 afrit Le Muy, richting Ste Maxime. Van daaruit naar La Croix Valmer. Cavalaire centrum (haven). In centrum pijlen volgen.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.camping-baie.com

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Vr

19 / 10

 

Za

20 / 10

 

Zo

21 / 10

 

Ma

22 / 10

 

Di

23 / 10

 

Wo

24 / 10

 

Do

25 / 10

 
Max. 25.1° 24.8° 24.7° 23.6° 22.7° 22.2° 21.9°
Min 16.1° 14.3° 14.4° 12.7° 12.2° 10.6° 11.5°
Neerslag 5% 5% 5% 5% 5% 5% 5%
Windrichting O ZO ZO O Z W ZO
Windkracht 3 2 3 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 70% 77 5
Feb. 66% 67 7
Mrt. 69% 71 7
Apr. 71% 66 7
Mei 73% 47 8
Jun. 71% 39 10
Jul. 69% 17 11
Aug. 71% 29 10
Sep. 69% 70 8
Okt. 74% 114 6
Nov. 69% 123 5
Dec. 63% 88 5
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping de la Baie".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.