Ga naar de homepage

Beoordelingen Vienne

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Vienne

sabine

Vorig jaar waren wij hier in de buurt op CenterParks toen hebben wij de omgeving verkent, welke erg mooi is. Veel een mooie kastelen in de buurt die de moeite waard zijn om te bekijken, ook de steden/dorpen aan het water zijn erg mooi aangelegd en knus. Er is veel te doen in de omgeving, afhankelijk van waar je verblijft, kan het alleen ongeveer een half uurtje rijden zijn.

Vandenberghe

Altijd goed, mooie streek.

Marianne kruithof

Heerlijk gebied om te fietsen. Leuke dorpjes, vlak bij de futuroscoop en de kastelen aan de Loire. Heerlijk voor kleine kinderen.

Op vakantie in Frankrijk op een camping in Poitou-Charentes

De campings in Poitou-Charentes liggen vlakbij een schitterende kust. Een perfecte keus dus voor wie gaat kamperen in Frankrijk en zin heeft in een ontspannen strandvakantie op een camping in Poitou-Charentes!

Kamperen in Frankrijk in Poitou-Charentes: een verrassende vakantie

De middeleeuwse stad Poitiers is een terechte trekpleister voor toeristen tijdens hun vakantie in Poitou-Charentes. Deze stad herbergt ook het park Futuroscope, beroemd in Frankrijk en bijzonder leuk om tijdens uw kampeervakantie in Poitou-Charentes te bezoeken.

Het rijke verleden van de streek is terug te vinden in de 600 monumenten die u rondom de campings in Poitou-Charentes kunt bewonderen. En uw vakantie in Frankrijk in Poitou-Charentes is natuurlijk niet compleet zonder een tocht langs de wijnkelders, distillerijen en kuiperijen van Cognac.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd