Ga naar de homepage

Beoordelingen Deux-Sèvres

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Deux-Sèvres

Henny Schripsema

een hele mooie omgeving. heel groen,mooi fietsroute van Coulon naar Niort langs de Sevre met sluisjes en een paar trekbootjes om naar de overkant tegaan. hadden op de camping een plattegrond teleen gekregen omdat ze op waren daar stonden meerdere fietsroutes op,allemaal goed tedoen.komen er zeker nog een keer terug

Op vakantie op een camping in Frankrijk in Poitou-Charentes

De campings in Poitou-Charentes liggen vlakbij een schitterende kust. Een perfecte keus dus voor wie gaat kamperen in Frankrijk en zin heeft in een ontspannen strandvakantie op een camping in Poitou-Charentes!

Campings in Frankrijk in Poitou-Charentes: een verrassende vakantie

De middeleeuwse stad Poitiers is een terechte trekpleister voor toeristen tijdens hun kampeervakantie in Poitou-Charentes. Deze stad herbergt ook het park Futuroscope, bijzonder interessant om tijdens uw kampeervakantie in Poitou-Charentes te bezoeken.

Het rijke verleden van de streek is terug te vinden in de 600 monumenten die u rondom de campings in Poitou-Charentes kunt bewonderen. En uw kampeervakantie in Poitou-Charentes is natuurlijk niet compleet zonder een tocht langs de wijnkelders, distillerijen en kuiperijen van Cognac.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd