Ga naar de homepage

Beoordelingen Charente

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Charente

Vorstenbosch

rustig in alle opzichten.

Marianne kruithof

Angouleme is een aardige stad maar dat is het enige wat wij bekeken hebben. Staan er altijd maar 1 nacht

D van de Wolfshaar -Timmerman

Mooie streek ,afwisselend . Je kan er goed fietsen en prachtig wandelen.

Op vakantie op een camping in Charente

De campings in Charente hebben een mysterieuze aantrekkingskracht door hun bijzondere ligging in het epicentrum van de Cognac. Een tocht langs de wijnkelders, distillerijen en kuiperijen van Cognac is dan ook onontbeerlijk wanneer u gaat kamperen op een camping in Charente.

Campings in Charente: universum van de Cognac

Het rijke verleden van de streek is terug te vinden in de vele monumenten die u rondom de campings in Charente kunt bewonderen. De middeleeuwse stad Poitiers is een terechte trekpleister voor toeristen tijdens hun kampeervakantie in Charente. Deze stad herbergt ook het park Futuroscope, bijzonder interessant om tijdens uw kampeervakantie in Charente te bezoeken. Het stadje Angoulême is eveneens de moeite waard om een dagje te bezoeken vanaf uw camping in Charente.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd