Ga naar de homepage

Camping Les Bouleaux ***

Foto's van de camping
Camping Les Bouleaux Camping Les Bouleaux
Algemene gegevens

Kampeer voor €15,- per nacht op Camping Les Bouleaux in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping Les Bouleaux, gelegen in Vilsberg (Moselle), is een camping met 85 toerplaatsen en 14 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-04-2017 - 08-07-2017 en 25-08-2017 - 14-10-2017. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Rustige familiecamping, ook geschikt voor een langer verblijf. Mooie, ruime plaatsen met veel gras. De ontvangst gebeurt door een Nederlands-Duits koppel. Wifi gratis.

www.campinglesbouleaux.fr

Extra korting: 7=6 / 14=12 / 21=18

  • 1888

Acceptatieperiode

oktober 2017
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
november 2017
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,0
Personeel
8,9
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,5
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
6,9
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,4

Teunissen, op deze camping in april 2011

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping moet je bezocht hebben, dan weet je gelijk weer waarom kamperen zo fijn is. Aan deze schitterende (natuur)camping wordt hard gewerkt door de eigenaars (een jong echtpaar), om er een paradijsje van de maken. Gezien hun instelling gaat dit helemaal lukken. Hier voel je je al helemaal thuis voordat je kampeermiddel goed staat. Rustige camping, met goede ontvangst voor de satelietschotel, WIFI aanwezig, de omgeving leent zich om leuke uitstapjes te maken (Nederlandse documentatie op de receptie aanwezig). Lekkere broodprodukten op bestelling verkrijgbaar bij de receptie, ook eenvoudige maaltijden verkrijgbaar.

Marcel, op deze camping in september 2015

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Geweldig! Dat is het gevoel dat we eraan overgehouden hebben.
We hebben hier 1,5 gestaan naar volle tevredenheid.
De bijzonder vriendelijke gastheer en -vrouw hebben ons veel willen vertellen over de bezienswaardigheden in de nabije omgeving, waardoor we leuke invullingen hebben gehad, die we anders gemist hadden.
De omgeving is erg mooi. Met de mtb hebben we meerdere routes kunnen afleggen en ook met de racefiets is het erg goed fietsen, mits een beetje conditie aanwezig is.
De camping zelf is voorzien van veel groen en ruime plekken, maar toch ook weer voldoende schaduw plekken.
Uiteindelijk hield onze vakantie weer op en moesten we vertrekken. We hadden hier graag langer gestaan en willen zeker nog een keer terug!

Kuiphof, op deze camping in juli 2013

8,3

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

K.Martijn, op deze camping in juni 2015

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Wij hebben hier een heel fijne tijd gehad. Bij aankomst wordt uitgebreid uitgelegd wat er in de omgeving te doen en te zien is. Het is een heel enthousiast beheerders echtpaar.Ze willen je met alles helpen. Mooie ruime plaatsen, voldoende- en schoon sanitair. Gezellig terras naast de receptie met Wifi. Restaurant met kleine kaart en soms wordt er iets aparts geserveerd. De \"Flamküche\" smaakte prima. We komen zeker terug !!

Mart en Irma, op deze camping in augustus 2015

8,3

Reisgezelschap: Paren

Wij werden hartelijk ontvangen door Sandy en Remco en kregen uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden in de buurt en de streek.
Niks was te veel. Beiden zijn heel behulpzaam en je kunt er met al je vragen terecht.
We hebben een heerlijke week gehad.
Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Cees Prins, op deze camping in september 2015

8,3

Reisgezelschap: Paren

Wat een enthousiaste ontvangst door Sandy en Remco, alsof je de eerste en de enige bent. Deze ontvangst heb ik nog niet eerder meegemaakt.
En niets is te veel om te vertellen wat er in de, prachtige, omgeving allemaal te zien is.
Verder, vergeet het bijna te vermelden, zijn de plaatsen ruim, is het sanitair heel schoon en het water warm. Het water voor de afwas is zelfs heet, dat kom je niet overal tegen.
Het was onze eerste keer op deze camping, maar absoluut niet de laatste keer.

Bart, op deze camping in juni 2013

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Een heerlijk rustige camping. De ontvangst is persoonlijk, warm en zeer vriendelijk. De eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De camping heeft ruime plaatsen. Het sanitair is netjes en wordt erg goed schoongehouden. Een aanrader! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug op deze camping.

RPe, op deze camping in september 2014

8,2

Reisgezelschap: Paren

Eenvoudige maar wel leuke camping in een mooie omgeving.
De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam, we hadden echt het gevoel dat we welkom waren ondanks dat we maar één nacht gestaan hebben.
Sanitair is goed en schoon, de kampeerplaatsen zijn goed en mooi vlak.

Hilly van Haaften, op deze camping in juni 2011

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Mooie groene camping. Veel gras, bomen, bloemen, struiken, vogeltjes en veel rust. Je hoort helemaal niets, ondanks dat de camping heel dicht bij de snelweg (A4) ligt. Hartelijke ontvangst,leuke mensen, volledige vrijheid om een plaats te zoeken op de camping. Alle ruimte. Geen afgebakende plekken. Lekker biertje tappen ze en prima brood, de volgende morgen. Het was onze overnachtingscamping op de heenweg (naar Zuid Duitsland) en omdat het er zo fijn was zijn we op de terugweg weer een nachtje geweest. We gaan hier zeker nog eens terug als het weer op onze route ligt. Ook voor langere tijd sta je hier heel prettig. Erg mooie dierentuin in de buurt.

Cees en Marieke, op deze camping in augustus 2015

8,2

Reisgezelschap: Paren

Dit is een camping waar dankzij de eigenaren, Sandy en Remco, een fijne en ontspannen sfeer heerst. En vooral ook rust! De omgeving is heel mooi, zowel verschillende steden en stadjes in de omgeving als de natuur, zowel dichtbij als iets verder. Vanuit de camping en op geringe afstand zijn mooie wandelingen mogelijk. Kortom een camping om echt een vakantiegevoel te krijgen. Wij waren er al vaker en komen zeker terug!

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-04-2017 t/m 15-10-2017
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
300m
Aantal toerplaatsen
85 (100 - 200m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
14
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Openingstijden receptie
    • Van - tot:08.00-21.00
  • Openingstijden slagboom
    • Van - tot:07.00-22.00
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Babyroom
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Recreatie en wellness
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Multisportveld
  • Enkele speeltoestellen
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Plaatsen met enige schaduw
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Les Bouleaux boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Les Bouleaux
    5 rue des Trois Journaux
    57370 / Vilsberg
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    48°46'59"N 7°14'57"E
  • De camping ligt 2 km buiten Phalsbourg aan de N61 naar Sarreguemines. Niet afslaan bij bordje 'Vilsberg' maar bij het volgende bord: 'Camping'.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.campinglesbouleaux.fr

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Ma

11 / 12

 

Di

12 / 12

 

Wo

13 / 12

 

Do

14 / 12

 

Vr

15 / 12

 

Za

16 / 12

 

Zo

17 / 12

 
Max. 8.1° 6.4° 5.8° 2.8° 2.7°
Min 5.3° 2.5° -0.6° 3.6° 2.3° -0.9°
Neerslag 95% 85% 90% 90% 80% 65% 55%
Windrichting ZW ZW ZW ZW ZW W W
Windkracht 5 5 5 5 4 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 35 2
Feb. 81% 33 3
Mrt. 76% 36 4
Apr. 71% 46 6
Mei 68% 67 7
Jun. 69% 74 7
Jul. 71% 76 7
Aug. 72% 70 8
Sep. 79% 61 5
Okt. 83% 51 3
Nov. 87% 49 2
Dec. 86% 39 1
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Les Bouleaux".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.