Ga naar de homepage

Camping Les Bouleaux ***

Foto's van de camping
Camping Les Bouleaux Camping Les Bouleaux
Algemene gegevens

Kampeer voor €17,- per nacht op Camping Les Bouleaux in het laagseizoen met de CampingCard ACSI. Camping Les Bouleaux, gelegen in Vilsberg (Moselle), is een camping met 85 toerplaatsen en 14 vaste jaarplaatsen. Met de CampingCard ACSI kampeert u op een van de toerplaatsen in de volgende periodes: 01-04-2018 - 07-07-2018 en 25-08-2018 - 14-10-2018. Op deze camping kunt u, naast voordelig kamperen met uw CampingCard ACSI, ook terecht met uw ACSI Club ID (vervangend legitimatiebewijs).

Rustige familiecamping, ook geschikt voor een langer verblijf. Mooie, ruime plaatsen met veel gras. De ontvangst gebeurt door een Nederlands-Duits koppel. Wifi gratis.

www.campinglesbouleaux.fr

Extra korting: 7=6 / 14=12 / 21=18

  • 1872

Acceptatieperiode

december 2017
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
januari 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
februari 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728    
maart 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
april 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Ook voordelig kamperen in het laagseizoen? Bestel CampingCard ACSI

31 CampingCard ACSI geaccepteerd

31 Camping open / CampingCard ACSI niet geaccepteerd

31 Camping gesloten

31 Uw vakantieperiode

Gedetailleerde informatie over de camping
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,1
Personeel
8,8
Prijs-kwaliteitverhouding
8,5
Kindvriendelijkheid
8,2
Entertainment
7,5
Sportfaciliteiten
7,4
Zwembad
6,9
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,4

Teunissen, op deze camping in april 2011

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Deze camping moet je bezocht hebben, dan weet je gelijk weer waarom kamperen zo fijn is. Aan deze schitterende (natuur)camping wordt hard gewerkt door de eigenaars (een jong echtpaar), om er een paradijsje van de maken. Gezien hun instelling gaat dit helemaal lukken. Hier voel je je al helemaal thuis voordat je kampeermiddel goed staat. Rustige camping, met goede ontvangst voor de satelietschotel, WIFI aanwezig, de omgeving leent zich om leuke uitstapjes te maken (Nederlandse documentatie op de receptie aanwezig). Lekkere broodprodukten op bestelling verkrijgbaar bij de receptie, ook eenvoudige maaltijden verkrijgbaar.

Ackermans, op deze camping in september 2011

8,4

Reisgezelschap: Paren

Zeer vriendelijke ontvangst door de uitbaters. Een jong vriendelijk, behulpzaam, enthousiast stel dat er alles aan doet om de vakantie op deze camping te doen slagen. Camping is nog in opbouw, maar ik ben er van overtuigd dat dit zeer zeker door hun gedrevenheid goed komt. Deze camping is zeker een aanrader voor eenieder die van rust en ruimte houdt.

wennekes, op deze camping in augustus 2013

8,4

Reisgezelschap: Senioren

Wat een gezellige camping met veel mooie plaatsen op een niet te verwachten plaats. Ook de beide eigenaren zijn in alles behulpzaam.

Marcel, op deze camping in september 2015

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Geweldig! Dat is het gevoel dat we eraan overgehouden hebben.
We hebben hier 1,5 gestaan naar volle tevredenheid.
De bijzonder vriendelijke gastheer en -vrouw hebben ons veel willen vertellen over de bezienswaardigheden in de nabije omgeving, waardoor we leuke invullingen hebben gehad, die we anders gemist hadden.
De omgeving is erg mooi. Met de mtb hebben we meerdere routes kunnen afleggen en ook met de racefiets is het erg goed fietsen, mits een beetje conditie aanwezig is.
De camping zelf is voorzien van veel groen en ruime plekken, maar toch ook weer voldoende schaduw plekken.
Uiteindelijk hield onze vakantie weer op en moesten we vertrekken. We hadden hier graag langer gestaan en willen zeker nog een keer terug!

Kuiphof, op deze camping in juli 2013

8,3

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

K.Martijn, op deze camping in juni 2015

8,3

Reisgezelschap: Senioren

Wij hebben hier een heel fijne tijd gehad. Bij aankomst wordt uitgebreid uitgelegd wat er in de omgeving te doen en te zien is. Het is een heel enthousiast beheerders echtpaar.Ze willen je met alles helpen. Mooie ruime plaatsen, voldoende- en schoon sanitair. Gezellig terras naast de receptie met Wifi. Restaurant met kleine kaart en soms wordt er iets aparts geserveerd. De \"Flamküche\" smaakte prima. We komen zeker terug !!

Mart en Irma, op deze camping in augustus 2015

8,3

Reisgezelschap: Paren

Wij werden hartelijk ontvangen door Sandy en Remco en kregen uitgebreide informatie over de bezienswaardigheden in de buurt en de streek.
Niks was te veel. Beiden zijn heel behulpzaam en je kunt er met al je vragen terecht.
We hebben een heerlijke week gehad.
Hartelijk bedankt en wellicht tot ziens.

Cees Prins, op deze camping in september 2015

8,3

Reisgezelschap: Paren

Wat een enthousiaste ontvangst door Sandy en Remco, alsof je de eerste en de enige bent. Deze ontvangst heb ik nog niet eerder meegemaakt.
En niets is te veel om te vertellen wat er in de, prachtige, omgeving allemaal te zien is.
Verder, vergeet het bijna te vermelden, zijn de plaatsen ruim, is het sanitair heel schoon en het water warm. Het water voor de afwas is zelfs heet, dat kom je niet overal tegen.
Het was onze eerste keer op deze camping, maar absoluut niet de laatste keer.

Bart, op deze camping in juni 2013

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen <4 jaar

Een heerlijk rustige camping. De ontvangst is persoonlijk, warm en zeer vriendelijk. De eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken. De camping heeft ruime plaatsen. Het sanitair is netjes en wordt erg goed schoongehouden. Een aanrader! Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker terug op deze camping.

RPe, op deze camping in september 2014

8,2

Reisgezelschap: Paren

Eenvoudige maar wel leuke camping in een mooie omgeving.
De ontvangst was zeer vriendelijk en behulpzaam, we hadden echt het gevoel dat we welkom waren ondanks dat we maar één nacht gestaan hebben.
Sanitair is goed en schoon, de kampeerplaatsen zijn goed en mooi vlak.

Algemene gegevens

Openingsperiode
01-04-2018 t/m 15-10-2018
Oppervlakte
7 ha
Hoogteligging
300m
Aantal toerplaatsen
85 (100 - 200m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
14
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!).

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:40 m2
    • periode:01-06/15-09
    • Verwarmd:ja
  • Caravan toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
Campingregels
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | gas
Honden
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Douches: warm water
  • Wastafels: warm water
  • Zittoiletten
  • Babyroom
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Wastafels: koud water
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Wasmachine(s)
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Snackbar
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Bar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:40 m2
    • periode:01-06/15-09
    • Verwarmd:ja
Recreatie en wellness
  • Tafeltennistafel
  • Jeu de boulesbaan
  • Multisportveld
  • Enkele speeltoestellen
  • Minigolf
Recreatie (volwassenen)
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Bodem en beplanting
  • Grasland
  • Harde bodem
  • Plaatsen met enige schaduw
Ligging van de camping
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:2 km
Diversen
  • Dag en nacht rustig
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère | 6 ampère
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
Adres & Route

Wilt u camping Camping Les Bouleaux boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Les Bouleaux
    5 rue des Trois Journaux
    57370 / Vilsberg
    Frankrijk

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    48°46'59"N 7°14'57"E
  • De camping ligt 2 km buiten Phalsbourg aan de N61 naar Sarreguemines. Niet afslaan bij bordje 'Vilsberg' maar bij het volgende bord: 'Camping'.

  • Let op! Sinds 13 juli 2015 is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen. Het is verstandig om de GPS-coördinaten te gebruiken om de camping te vinden.

  • Contact

  • www.campinglesbouleaux.fr

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Di

20 / 02

 

Wo

21 / 02

 

Do

22 / 02

 

Vr

23 / 02

 

Za

24 / 02

 

Zo

25 / 02

 

Ma

26 / 02

 
Max. 3.9° 3.8° 2.4° 2.6° 3.2° 0.3° -0.4°
Min -3.1° -3.1° -4.6° -5.2° -5.6° -7° -8.3°
Neerslag 15% 5% 10% 10% 10% 15% 20%
Windrichting N NO NO NO NO NO NO
Windkracht 3 3 4 4 3 4 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 35 2
Feb. 81% 33 3
Mrt. 76% 36 4
Apr. 71% 46 6
Mei 68% 67 7
Jun. 69% 74 7
Jul. 71% 76 7
Aug. 72% 70 8
Sep. 79% 61 5
Okt. 83% 51 3
Nov. 87% 49 2
Dec. 86% 39 1
Weeronline
Informatieaanvraag

CampingCard ACSI stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Les Bouleaux".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en CampingCard ACSI kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.