Ga naar de homepage

Beoordelingen Moselle

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Moselle

J.Peters

Metz was een prachtige cultuur historische stad, zeker een bezoekje waard. De ligging van de camping was verder prima rustig gelegen aan de Moezel.

Lisette

Prachtige omgeving met veel toeristische mogelijkheden

Noël Van Houtte

Mooie streek fietsroute niet ver van de drie landengrens

Kamperen in Frankrijk op een camping in de Lorraine

Kamperen in de Lorraine is een idyllische belevenis: eenieder die tijdens een kampeervakantie in de Lorraine kennismaakt met de schoonheid van de streek en de vriendelijke en warme uitstraling van dorpjes en hun inwoners zal dit beamen.

Een kampeervakantie in de Lorraine: schoonheid met een glimlach

Kamperen in de Lorraine is in de eerste plaats een aanrader voor kampeerders die houden van natuur en traditie. Tijdens uw kampeervakantie in de Lorraine bent u omringd door bossen, meren, natuurparken en natuurlijk het bergmassief van de Vogezen. Mogelijkheden genoeg dus om tijdens het kamperen in de Lorraine een mooie wandeling of fietstocht te maken.

Wilt u uw kampeervakantie in de Lorraine compleet maken met een dagje naar de stad? De levendige steden Metz en Nancy zijn beide gemakkelijk te bereiken vanaf uw camping in de Lorraine.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd