Ga naar de homepage

Beoordelingen Pyrénées-Orientales

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Pyrénées-Orientales

Corry

Prachtige regio, mooie natuur en mooie bezienswaardigheden en cultuur

A. Ypeij

Schitterend gebied om zowel te voet als met de auto te verkennen.

Robert

De regio is prachtig. Veel mooie plaatsen en natuur om te wandelen of fietsen.

Op vakantie op een camping in de Pyreneeën

Hoge pieken, kronkelende riviertjes en overweldigende natuur. Daartussen vindt u uw camping in de Pyreneeën! Tijdens een kampeervakantie in de Pyreneeën kunt u sportief tekeer gaan en ontspannen wandelen of fietsen.

Campings in de Pyreneeën: sportief in overweldigende natuur

Onderweg naar uw camping in de Pyreneeën passeert u continu plekken met onvergetelijke vergezichten. U ziet dan gelijk dat de omgeving van de campings in de Pyreneeën zich uitstekend leent voor lange wandelingen of stoere tochten met de mountainbike.

Voor meer levendigheid tijdens het kamperen in de Pyreneeën moet u naar de steden. Zoals het door dubbele muren omringde, perfect geconserveerde middeleeuwse Carcassonne. Wilt u vanaf uw camping in de Pyreneeën liever iets cultureels doen, dan ligt een dag naar de wereldberoemde bedevaartsplaats Lourdes natuurlijk voor de hand. Een kampeervakantie in de Pyreneeën: ongerepte natuur met veel verrassingen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd