Ga naar de homepage

Beoordelingen Aude

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Aude

Anne Kooij

Prachtig. Veel te zien en mooi landschap. Ook Saissac zelf is een schilderachtig dorp/stadje.

Petra Bijlsma

Voldoende bezienswaardigheden in de stad zelf maar ook rondom de stad is er genoeg te zien en te beleven.

Elisabeth Vis de Ruig

Er loopt een met kiezelsteen verhard fietspad lang de rivier "du midi", mooi om langs te fietsen om naar het middeleeuws plaatje Carcassonne te rijden. Maar pas op boomwortels.

Op vakantie op campings in Languedoc-Roussillon

Eindeloze zandstranden met daarachter de uitlopers van het Centraal Massief en de Pyreneeën. Dat is een kampeervakantie in Languedoc-Roussillon. Dus of u nu houdt van strand, natuur of cultuur, vanaf de campings in Languedoc-Roussillon kunt u alle kanten op!

Campings in Languedoc-Roussillon: karakter en betovering

In Languedoc-Roussillon schijnt de zon bijna permanent. Ideaal dus voor wie een kampeervakantie in Languedoc-Roussillon wil combineren met lekker luieren op de stranden aan de Middellandse Zee. Voor meer levendigheid gaat u naar de steden in de buurt van de campings in Languedoc-Roussillon. Bezoek bijvoorbeeld de versterkte stad Carcasosonne of het wereldberoemde bedevaartsoord Lourdes.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd