Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Doubs

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Doubs

Populaire campings Doubs

Op vakantie op een camping in Doubs

Wanneer u gaat kamperen in de Franse Jura, verblijft u misschien wel op een camping in Doubs. Dit departement ontleent zijn naam aan de gelijknamige rivier. Doubs staat bekend als het groenste departement in Frankrijk. Naast de mooie natuur is ook departementshoofdstad Besançon de moeite waard om te bezoeken tijdens uw kampeervakantie in Doubs.

Kamperen in Doubs: het groenste departement van Frankrijk

Doubs is een departement dat prachtig natuur rijk is. U vindt er rivieren, meren, bronnen en spectaculaire watervallen. Behalve water zijn er ook heuvels en bergen, diepe kloven en grotten. En dat allemaal vlakbij de campings in Doubs. Op 1463 meter bevindt zich het hoogste punt van Doubs, de Crêt du Mont d’Or.

Hoe zeer u ook geniet van uw kampeervakantie in Doubs, naast natuur wilt u wellicht ook wel eens naar de stad. De oude stad Besançon is schilderachtig gelegen in een bocht van de rivier Doubs. Een belangrijke bezienswaardigheid in de stad is de citadel, met verschillende musea en een fraai uitzicht over de stad en het dal van de Doubs. Ook het zestiende-eeuwse Palais Granvell en de twaalfde-eeuwse kathedraal  zijn de moeite waard. Aan de Grand Rue ligt het geboortehuis van Victor Hugo, die ‘Les Misérables’ schreef. Ook de gebroeders Lumière woonden in Besançon.