Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Trentino-Zuid-Tirol

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Trentino-Zuid-Tirol

Populaire campings Trentino-Zuid-Tirol

Camping Corones

Camping Corones

 • 20
 • 2665

Camping Corones ligt in een vallei tussen de Zuid-Tiroolse bergen, heeft een luxe wellnesscentrum en is daarmee ook uitermate geschikt voor wintersportvakanties.

Op vakantie op een camping in Trentino-Zuid-Tirol

Met kamperen in Trentino-Zuid-Tirol kunt u alle kanten op en ontdekt u de vele gezichten van een vakantie in Italië. Er zijn erg veel mooie campings in deze streek in Noord-Italië: aan de vele meren of hoog in de bergen (de prachtige Dolomieten!). Er zijn campings in Trentino, in het zuiden van de provincie rond de stad Trento en campings in Alto Adige, de Italiaanse naam voor Südtirol aan de grens met Oostenrijk. Een geweldige omgeving voor een kampeervakantie in Trentino-Zuid-Tirol.

Kamperen in Trentino-Alto Adige: Italiaanse meren en Dolomieten!

Zoekt u een camping in Noord-Italië, dan zijn Trentino of Alto Adige (Südtirol) twee prachtige gebieden voor een vakantie met tent, caravan of camper. U vindt hier tientallen heldere bergmeren: het noordelijkste puntje van het Gardameer bij Riva del Garda en onder andere de meren van Levico, Caldonazzo, Ledro en de TOblacher See.

In een groot deel van deze bergachtige regio wordt Duits gesproken; de banden met Tirol in Oostenrijk zijn bijna groter dan die met de rest van Italië. Kamperen in Trentino-Zuid-Tirol kan ook op echte bergcampings, soms op meer dan 1600 meter hoogte: een ideale basis voor bergwandelingen.

Cultuurliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan de oude stad Trento, maar ook Verona en Venetië zijn hier niet zo ver vandaan. Deels in Lombardije, deels in deze regio ligt het natuurpark Parco Nazionale dello Stelvio, ook een gewilde omgeving om te kuren bij een Wellness instituut of gewoon een erg gezonde vakantie in de frisse berglucht van de Dolomieten.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd