Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.400 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.400 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Toscane

Toon meer vakantiethema's

Populaire regio's Toscane

Populaire campings Toscane

Camping Taimì

Camping Taimì

 • 20
 • 3259

Rustige camping met zwembad en slechts 500 meter van het strand. Geniet van een welverdiende vakantie op ruime en schaduwrijke kampeerplaatsen. Proef een stukje Toscane...

Campo dei Fiori

Campo dei Fiori

 • 16
 • 3277

In Toscane, bij het plaatsje Vada aan de Riviera degli Etruschi (Etruskenriviera), ligt Camping Campo dei Fiori. De camping ligt even landinwaarts in een pijnboombos,...

Op vakantie op een camping in de Toscane

Wie met de tent, caravan of camper naar Toscane gaat, zal meteen 'vallen' voor de velden vol zonnebloemen en klaprozen, hoge cipressen, olijfbomen en wijngaarden, mooie landhuizen en middeleeuwse stadjes en dorpjes. Maar ook een geweldige kust met mooie stranden aan de Italiaanse westkust! Een kampeervakantie in Toscane is dus een heerlijke manier om te genieten van de Zuid-Europese sfeer, lekker eten en een stralende zon!

Kamperen in Toscane: veel cultuur in een adembenemend landschap!

Het is geen wonder dat kamperen in Toscane zo geliefd is, want wie houdt van lieflijke, gevarieerde landschappen is hier helemaal op zijn plaats! De provincie Toscane heeft een rijke geschiedenis en veel tradities, waardoor u tijdens uw kampeervakantie in Toscane vele mogelijkheden tot interessante en leuke uitstapjes heeft.

De provincie Toscana heeft werkelijk alles mee: meer dan 100 km prachtige kusten, de cultuursteden Florence (Firenze), Siena, Pisa, Lucca, Arezzo, Cortona en San Gimingnano, fantastische landschappen en vooral kleuren en sfeer die u nergens buiten Toscane vindt. Op de campings in Toscane is de natuur altijd dichtbij en al dat moois op rij-afstand. De campings in Toscane zijn echt een ideale bestemming voor een afwisselende kampeervakantie of muzikale rondreis in Italië.

Wie voor een camping in Toscane kiest, waant zich in een met zorg aangelegd openluchtmuseum. Al eeuwen is het Italiaanse Toscane dè absolute topbestemming voor cultuurliefhebbers. In de 19de eeuw was een bezoek aan Toscane een must voor jongeren van rijke families in heel Europa en al tijden doen kunstenaars er inspiratie op.

Het landschap in Toscane is ongeëvenaard en vooral het prachtige Toscaanse lichtval is beroemd, veroorzaakt door de warme kleur van de zon en de rode aarde die u hier vindt. In de Toscaanse steden zijn meer cultuurschatten te zien dan u in één lange vakantie kunt bekijken: Florence met zijn musea en wereldberoemde kunstwerken van onschatbare waarde, het sfeervolle Siena waar de tijd al eeuwenlang stil lijkt te staan of de scheve toren in Pisa.