Ga naar de homepage

Beoordelingen Corrèze

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Corrèze

Harma

Geweldige locatie! Op loopafstand van Sarlat (15 min). 'S Avonds genieten daar op een terras van het straattheater . In de omgeving veel fietspaden. Goede ligging om de bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken .

Joske

Wederom hebben we gewandeld en met het warme weer vaak gezwommen in een meer niet al te ver weg.

Gerrit de Boer

mooi gebied, prachtige natuur en landschappen. Niet overdreven toeristisch, wel genoeg te zien . Het dorp Saint Robert is heel middeleeuws en heel mooi en net als de camping, een oase van rust, prachtige natuur en fraaie uitzichtpunten. In het dorp is een bakker voor het dagelijks brood en een slager en kleine supermarkt voor overige kleine boodschappen.

Kamperen op een camping in de Limousin

Als u op zoek bent naar een traditionele plek om rustig vakantie te vieren midden in de natuur, moet u gaan kamperen in de Limousin. De campings in de Limousin zijn omgeven door bomen, water en frisse lucht: precies wat u zoekt!

Kamperen in de Limousin: de verleiding van rust

Wanneer u gaat kamperen in de Limousin, kunt u bovendien genieten van de tradities van de handwerkslieden. Ga tijdens het kamperen in de Limousin bijvoorbeeld eens een dagje naar Limoges, de hoofdstad van het porselein. Tulle is de hoofdstad van de accordeon en ook leuk om te bezoeken als u gaat kamperen in de Limousin.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd