Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Haut-Rhin

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Haut-Rhin

Toon meer plaatsen in Haut-Rhin

Alle plaatsen

Populaire campings Haut-Rhin

Kamperen op campings in Haut-Rhin

Haut-Rhin, onderdeel van de Elzas, is een bijzondere streek in het noordoosten van Frankrijk. Tijdens uw kampeervakantie in de Haut-Rhin zullen de Duitse invloeden in deze toch op en top Franse streek u zeker niet ontgaan. Door de noordelijke ligging is zelfs voor een korte autovakantie Haut-Rhin prima te bereiken!

Kamperen in Haut-Rhin: karakteristiek en divers

Haar rijke historie heeft Haut-Rhin gemaakt tot een zeer diverse streek. Onderweg naar uw camping in Haut-Rhin zult u al genieten van de wijngaarden, de bossen en natuurlijk de vakwerkhuisjes in allerlei kleuren. Eenmaal aangekomen op uw camping in Haut-Rhin wacht u een prachtige, cultuurrijke kampeervakantie. De grootste culturele trekpleister is wel de prachtige, traditionele stad Straatsburg, thuishaven van het Europese parlement. Andere steden die tijdens uw autovakantie in Haut-Rhin zeker een bezoek waard zijn, zijn bijvoorbeeld Colmar en Nancy.

Een kampeervakantie in Haut-Rhin is ook een absolute aanrader voor wijnliefhebbers. De Elzas is één van de meest authentieke wijnstreken in Frankrijk. Wereldberoemde wijnen zoals Pinot Blanc, Riesling en Muscat worden hier geproduceerd. Campings in Haut-Rhin zijn een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele wijnkelders die de streek rijk is.

Voor een actieve kampeervakantie in Haut-Rhin kunt u bijvoorbeeld de bergen in, waar u kunt mountainbiken, hiken, klimmen of zelfs skien. De rivieren en meren in de buurt van uw camping in Haut-Rhin bieden mogelijkheden tot allerlei watersporten zoals kanoen, surfen, duiken, zwemmen en vissen.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >