Ga naar de homepage

Beoordelingen Loir-et-Cher

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Loir-et-Cher

Jolanda van de Weerd

De Loire streek heeft veel te bieden, voor jong en oud. Kastelen, middeleeuwse stadjes, lekker eten, een dierentuinen en landschappen om in weg te dromen.

A.Huybens

Uitdagend en mooi

Jan de Theije

Zeker de moeite waard.

Op vakantie op een camping in Loir-et-Cher

De rivier de Loire laat haar sporen achter in het departement Loir-et-Cher. Tijdens uw kampeervakantie in Loir-et-Cher kunt u verschillende watersporten beoefenen. Golfen, wandelen, jagen en vissen behoren echter ook tot de mogelijkheden, wat kamperen in Loir-et-Cher onvergetelijk maakt.

Kamperen in Loir-et-Cher: kasteel Chambord en Blois

Het grootste kasteel van de Loire is Chambord. Dit is zeker een bezoek waard vanaf uw camping in Loir-et-Cher. Het kasteel is 156 meter lang en 117 meter breed en heeft 440 vertrekken. Het achtergelegen ommuurde park is het grootste van Europa.

De hoofdstad Blois is gebouwd aan de oever van de Loire en is één van de drukbezochte steden aan de Loire. Geniet van de rivier, het kasteel, de kloosterkerk St-Nicolas en de smalle straatjes en trapjes. Vanaf uw camping in Loir-et-Cher bent u zo in Blois.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd