Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2020 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.600 campings
  Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd
 • Kinderen gratis mee naar +650 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Côte-d'Or

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Côte-d'Or

Populaire campings Côte-d'Or

Op vakantie op een camping in de Côte-d’Or

Het departement Côte-d'Or maakt deel uit van de beroemde Franse streek Bourgogne. Wie naar een camping in de Côte-d'Or gaat, leert deze streek kennen via de wijngaarden. In de heuvelachtige omgeving vindt u kleine dorpjes, zoals Gevrey-Chambertin en Vougeot, waar prestigieuze wijnen gemaakt worden. En zeg nu zelf: er gaat toch niets boven een heerlijk glas goede wijn op een zonnige camping in de Côte-d'Or?

Kamperen in Côte-d’Or: Bourgondische hertogen en abdijen

Behalve door wijngaarden zijn de campings in de Côte-d'Or ook omringd door kunst en historisch erfgoed. Zo kunt u tijdens uw kampeervakantie in de Côte-d'Or zo'n 200 kastelen bezichtigen. Of een bezoek brengen aan de abdij van Fontenay of de abdij van Cîteaux, beide behoren tot de cisterciënzerorde.

De stad Dijon kende zijn glorietijd onder de hertogen Filips de Stoute, Jan Zonder Vrees, Filips de Goede en Karel de Stoute. Als hoofdstad van Bourgondië was Dijon in de 14e en 15e eeuw het middelpunt van het Bourgondische rijk. Tegenwoordig is Dijon vooral bekend van zijn mosterd.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. Ook de acceptatiedata van CampingCard ACSI kunnen afwijken. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.