Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Sleeswijk-Holstein

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Sleeswijk-Holstein

Toon meer plaatsen in Sleeswijk-Holstein

Alle plaatsen

Populaire campings Sleeswijk-Holstein

Op vakantie op een camping in Schleswig-Holstein

Een kampeervakantie in Schleswig-Holstein betekent tot rust komen in het noordelijkste stuk Duitsland, prachtig gelegen tussen de Noordzee aan de ene kant en de Oostzee aan de andere kant. Campings in Schleswig-Holstein zijn een waar paradijs voor zeilers, wandelaars, fietser en vissers. Op een camping in Schleswig-Holstein is er altijd een mooi strand of een sappige, groene weide in de buurt.

Kamperen in Schleswig-Holstein: lieflijke streek met veel ruimte en water

Kamperen in Schleswig-Holstein doet u tussen groene velden, brede wateren en smalle kanaaltjes. U vindt het allemaal terug in het 'Grünes Binnenland', een lieflijke streek met veel ruimte en water, of in Naturpark Hüttener Berge.

Maar op vakantie in Schleswig-Holstein kunt u zich ook heerlijk vermaken in trotse, oude havensteden als Lübeck en Flensburg of in het pittoreske Neumünster. De grootste haven is die van Kiel, waar tal van veerboten, passagiersschepen en vrachtschepen vertrekken voor de reis verder naar de Scandinavische landen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Een grote toeristische trekpleister is de Kieler Woche, een zomerfeest met markten en muziek in de stad en zeilwedstrijden op het water.

Vanaf uw camping in Schleswig-Holstein kunt u prima een kort uitstapje naar de bruisende stad Hamburg aan de Elbe maken, met haar havenrestaurantjes, modehuizen en trendy appartementen in een hele wijk vol oude, gerestaureerde pakhuizen. Ook het zuiden van Denemarken is gemakkelijk met de auto te bereiken. U komt er vanuit de campings in Schleswig-Holstein zonder bootverbinding, gewoon over het vasteland!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd