Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Saksen

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Saksen

Populaire campings Saksen

Op vakantie op een camping in Sachsen

Een kampeervakantie in Saksen (de Duitse naam is Sachsen) laat u kennismaken met een stukje Europa vol historie: een mix van de Oost- en West-Europese cultuur in het decor van een schitterend landschap. De deelstaat Sachsen is grofweg de driehoek rond de eeuwenoude steden Leipzig, Dresden en Chemnitz, voormalig Oost-Duitsland en grenzend aan Polen en Tsjechië.

Kamperen in Sachsen: rustiek Midden-Europees landschap en barokke steden

De bezienswaardigheden die u tijdens het kamperen in Sachsen kunt bezichtigen, zullen u versteld doen staan. Op een kampeervakantie in Sachsen logeert u op korte afstand van drie schitterende Duitse cultuursteden: Leipzig, Dresden en Chemnitz.

Dit zijn misschien niet de bekendste Duitse steden, omdat ze voor de val van de muur wat minder voor de hand lagen, maar de combinatie van 'Oost-Europese' charme, prachtig gerestaureerde oude gebouwen en nieuw elan zal zeker uw hart veroveren! In de Tweede Wereldoorlog werden vooral Leipzig en Dresden zwaar beschadigd, maar beide steden zijn de laatste jaren prachtig herrezen.

Maar wie op één van de campings in Sachsen verblijft, kan ook genieten van het prachtige platteland, net boven het Tsjechische Bohemen en vergelijkbaar wat natuurschoon betreft. Een andere trekpleister in Sachsen is Meissen, de plaats waar het gelijknamige, kostbare porselein vandaan komt. En nu u toch in de buurt bent: het zou zonde zijn om vanaf uw camping in Sachsen niet even door te rijden voor een paar dagen Praag!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd