Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Saarland

Populaire plaatsen Saarland

Populaire campings Saarland

Op vakantie op een camping in Saarland

Een kampeervakantie in Saarland, betekent vakantie in de zuidwesthoek van de deelstaat Rheinland-Pfalz. De rivier de Saar kronkelt er langs eeuwenoude wijngaarden en versterkte, hooggelegen burchten. Het letterlijke hoogtepunt is de stad Saarburg met het gelijknamige, trotse kasteel. Op een camping in Saarland zit u op een fantastisch vierlandenpunt, grenzend aan Frankrijk, Luxemburg en dicht bij Zwitserland.

Kamperen in Saarland: tussen de heuvels langs de Moezel, Rijn en Saar

Kamperen in wijnbouwgebied Saarland is genieten van een mild landklimaat. Niet voor niets zijn er de vruchtbaarste wijngaarden en de groenste heuvels te vinden. Er is in het relatief kleine gebied rond de stad Saarburg genoeg te zien voor een lange, aangename kampeervakantie in het westen van Duitsland, maar het zou zonde zijn om niet wat rond te trekken in het aangrenzende buitenland.

Saarland is een regio met veel historie en veel natuurschoon, zoals het Romeinse Trier, de Elzas, de Jura, Rheinland-Pfalz en het Zwarte Woud. De vele burchten dienden vroeger als verdedigingswerken in de grensstreek met Frankrijk, maar zijn nu één van de mooiste toeristische trekpleisters in deze romantische wijnstreek.

Maar we begrijpen het ook als u zich vooral beperkt tot een van de prachtige campings in Saarland, met altijd een gezellig terrasje of een lekkere wijnproeverij in de buurt. Een prachtig gebied voor rustige wandelingen, sportieve activiteiten of heerlijk, gezond niksdoen in een van de vele kuuroorden of Welness centra.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd