Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Saksen-Anhalt

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Saksen-Anhalt

Populaire campings Saksen-Anhalt

Op vakantie op een camping in Sachsen-Anhalt

Een kampeervakantie in Sachsen-Anhalt betekent vooral keuzes maken, zoveel moois is er te zien in het hartje van Duitsland. Een camping in Sachsen-Anhalt is nooit ver weg van één van de tientallen natuurgebieden of aangelegde parken, zoals de Baroktuinen van Blankenburg of het Rosarium Sangerhausen. De laatste jaren heeft de deelstaat Sachsen-Anhalt vele historische parken gerestaureerd.

Kamperen in Sachsen-Anhalt: ontdekkingsreis door middeleeuws Duitsland

Kamperen in Sachsen-Anhalt is kamperen in een parklandschap. Op een kampeervakantie in Sachsen-Anhalt kunt u eindeloos fietsen, wandelen en paardrijden in het mooiste stukje van Duitsland. U kunt ook kiezen voor een autovakantie door het nationale park Harz en Hochharz met grillige rotsen, of de Wildnis Goitzsche, een beschermd natuurgebied dat doet denken aan Scandinavische fjorden en soms zelfs aan woestijn!

U kunt ook een bezoek brengen aan Magdeburg, de 1200 jaar oude stad met een bewogen geschiedenis. De stad staat vol met eeuwenoude monumenten, oude stadsmuren en het omstreden meesterwerk van de wereldberoemde architect Hundertwasser uit 2005, de Grüne Zitadelle!

De campings in Sachsen-Anhalt zijn een ideaal startpunt voor cultuurliefhebbers. De belangrijkste bezienswaardigheid is de ‘Strasse der Romanik’: een route die officieel geopend werd in hoofdstad Magdeburg. Deze voert u over 1100 km, langs 60 gemeenten en 72 bijzondere gebouwen in Romaanse stijl, zoals kloosters op de rotsen en de eerste bakstenen kerken!

Vanaf uw camping in Sachsen-Anhalt is het ook maar een klein eindje rijden naar de steden Leipzig, Hamburg en zelfs Berlijn en Praag zijn niet al te ver. Een prachtige tussenstop op doorreis naar Polen of Tsjechië, maar u wilt waarschijnlijk helemaal niet meer weg uit Sachsen-Anhalt!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd