Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Rijnland-Palts

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Rijnland-Palts

Toon meer plaatsen in Rijnland-Palts

Alle plaatsen

Populaire campings Rijnland-Palts

Op vakantie op een camping in Rheinland-Pfalz

Een kampeervakantie in Rheinland-Pfalz betekent kamperen in Duitslands meest romantische wijngebied, met glooiende heuvels en oude stadjes langs kronkelende rivieren. U bent hier namelijk in het stroomgebied van de Moezel en de Saar. Maar het is ook de streek van Westerwald en Hunsrück, met de fantastische 'Hunsrückhöhenstraße': een toeristische route van het ene hoogtepunt naar het andere. Op een camping in Rheinland-Pfalz is het leven goed!

Kamperen in Rheinland-Pfalz: druiven, heuveltoppen, vergezichten en burchten

Kamperen in Rheinland-Pfalz is precies zoals u zich een vakantie in Duitsland voorstelt: wijngebieden, oude burchten op de top van een heuvel met uitzicht op een rivier. De campings in Rheinland-Pfalz liggen in de buurt van historische stadjes met vakwerkhuizen en gezellige pleintjes, mooie landwegen langs glooiende wijngaarden. De ongerepte natuur van de Eifel en het Westerwald: zo hoort een kampeervakantie te zijn.

In dit vriendelijke stukje Duitsland is alles en iedereen ingesteld op de kampeerder die van een rustige, gevarieerde vakantie houdt. Op de kaart van Duitsland is Rheinland-Pfalz een stille 'uithoek', maar u zit hier prinsheerlijk centraal: niet al te ver van huis, dichtbij het Saarland met de prachtige stad Saarburg en de Romeinse stad Trier.

U kunt een kampeervakantie in Rheinland-Pfalz prima combineren met een bezoek aan de Elzas in Oost-Frankrijk, Luxemburg en zelfs de Jura en natuurlijk het Duitse Zwarte Woud, even verder naar het zuiden. Een camping in Rheinland-Pfalz ligt echt midden in een hele reeks van prachtige, aaneengesloten natuurgebieden van Europa!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd