Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Mecklenburg-Voor-Pommeren

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Mecklenburg-Voor-Pommeren

Toon meer plaatsen in Mecklenburg-Voor-Pommeren

Alle plaatsen

Populaire campings Mecklenburg-Voor-Pommeren

Op vakantie op een camping in Mecklenburg-Vorpommern

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern biedt u een grote variatie aan landschappen, van zee en strand tot dichte bossen. Vanaf de campings in Mecklenburg-Vorpommern zwerft u heerlijk door een van de dunst bevolkte gebieden van Duitsland. De rivier de Recknitz vormt de grens tussen Mecklenburg en Vorpommern. Uw camping in Mecklenburg-Vorpommern ligt nooit ver verwijderd van een meer, rivier of de zee. Dit maakt Mecklenburg-Vorpommern tot een ideale regio voor watersporters of een gezellige familievakantie op een van de vele campings.

Kamperen in Mecklenburg-Vorpommern: deelstaat met de duizend gezichten

Een kampeervakantie in Noord-Duitsland voert u langs tal van verschillende landschappen en steden. Zo vindt u langs de kust van Mecklenburg-Vorpommern een zacht glooiend landschap met vele inhammen (Bodden), die plek bieden aan beschutte baaien. In deze regio ligt ook het grootste meer van Duitsland, de Müritz.

Langs de fraaie kust aan de Oostzee en de Baltische Zee vindt u vele campings dichtbij schitterende zandstranden, een ideale plek voor een familievakantie aan zee. Van hieruit kunt u tijdens uw kampeervakantie in Mecklenburg-Vorpommern ook makkelijk een bezoek brengen aan oude badplaatsen zoals Heringsdorf en Ahlbeck. Rostock is de grootste stad van deze regio en als oude hanzestad met veel historie heerlijk om te bezoeken.

Andere fraaie steden die een bezoek vanaf de camping in Mecklenburg-Vorpommern meer dan waard zijn: Wismar (historische havenstad), Stralsund (Unesco werelderfgoed), Güstrow, Greifswald (oude universiteitsstad), Neubrandenburg (oude vestingsstad) en Schwerin (hoofdstad van Mecklenburg-Vorpommern). Al dit moois temidden van de honderden meren en meertjes kunt u vanaf de campings in Mecklenburg-Vorpommern uitgebreid bekijken.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd