Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Beieren

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Beieren

Toon meer plaatsen in Beieren

Alle plaatsen

Populaire campings Beieren

Op vakantie op een camping in Beieren

Bij kamperen in Beieren past maar één woord: avontuur! Vanaf de camping in Bayern, zoals deze fraaie en traditierijke deelstaat in het Duits heet, kunt u er op uit trekken op een avontuurlijke belevingsreis door dit meest bergachtige deel van Duitsland. Behalve schitterende natuur vindt u op uw vakantie in Beieren ook veel moois op cultureel gebied: sprookjeskastelen en eeuwenoude steden. Welke camping in Beieren u ook kiest, u zult een fantastische familievakantie in Beieren beleven!

Kamperen in Beieren: Duitslands mooiste vakantiegebied

Tijdens uw kampeervakantie in Beieren zult u ogen tekort komen. Want behalve de wereldstad München met de Oktoberfesten is er nog veel meer te ontdekken op een vakantie in Beieren. Zo kunt u heerlijk vanaf de camping wandelen door het Beierse Woud of kennismaken met bijzondere flora en fauna in het Fichtelgebergte. Landschappelijk vindt u hier veel afwisseling.

Vanaf de campings in Beieren kunt u genieten van grillige alpentoppen in het uiterste zuiden, maar ook laagland in het midden van Beieren, zachtglooiend akkerland en dichtbebost middelgebergte. Wilt u deze landschappen allemaal beleven, rij dan de Romantische Strasse, die van Würzburg tot aan de voet van de Alpen loopt.

En dan hebben we het nog niet eens over alle historie die de steden in Beieren rijk zijn. Zo vindt u tal van kloosters, kastelen en musea in steden als Aschaffenburg, Augsburg, Bamberg, Bayreuth, Ingolstadt, Kempten, Landshut, Neurenberg (Nürnberg), Oberstdorf en Würzburg.

Erg bijzonder is ook Duitslands grootste vlindertuin in Neuenmarkt. Zeker iets wat u tijdens deze familievakantie moet bezoeken. In het sprookjesachtige landschap van de Allgäu vindt u de wereldberoemde kastelen Slot Neuschwanstein en Slot Hohenschwangau. Een 'geheime' tip is het oosten van Beieren, het gebied in de Donauvallei rond Passau en Regensburg.

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd