Ga naar de homepage

Beoordelingen Hessen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Hessen

Trijnie

Super mooi.

Trijnie

Super mooi

Yvonne Pierik

Mooi glooiend. Veel leuke plaatsjes in de buurt. Ook interessant vanwege voormalige grens tussen Oost- en West Duitsland.

Op vakantie op een camping in Hessen

Kamperen in Hessen doet u bijvoorbeeld in een van de talrijke bossen in Midden-Duitsland. Vanaf de campings in Hessen bent u nooit ver van de natuur verwijderd. Geniet tijdens uw kampeervakantie van heide- en veenlandschappen, heerlijke meren, rivieren als de Rijn en de Lahn, architectonische monumenten en pittoreske vakwerkhuizen. U zult de veelzijdigheid van Hessen al snel weten te waarderen. De vele mooie familiecampings in deze regio zijn een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke kampeervakantie.

Kamperen in Hessen: vakantie in het veelzijdige hart van Duitsland

De campings in Hessen liggen door de hele regio verspreid, van het Sauerland in het noorden tot aan het Odenwald in het zuiden, van de Rhön in het oosten tot aan de Taunus in het westen. Maar een kampeervakantie in Hessen stopt natuurlijk niet bij de natuur. U vindt hier ook veel cultuur en historie in de vele, interessante steden en dorpen.

Bezoek vanaf uw camping in Hessen bijvoorbeeld eens de wereldstad Frankfurt am Main, het ultramoderne financiële centrum van Duitsland met een ouderwets hart. Maar ook andere steden zoals Darmstadt, Fulda, Giessen, Hanau (de geboortestad van de Gebroeders Grimm), Kassel, Marburg, Offenbach, Wetzlar en Wiesbaden zijn heel interessant.

Ook voor uw gezondheid kunt u in Hessen prima terecht in een van de vele kuuroorden en beautycentra. Na het verzorgen van de uitwendige mens is het tijd om de inwendige mens te verwennen. Ook dat kan hier prima, in het wijnbouwgebied Rheingau bijvoorbeeld, met het wereldberoemde stadje Rüdesheim. Een vakantie op een camping in Hessen staat dan ook garant voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd