Ga naar de homepage
Laden

CampingCard ACSI

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
Vertel mij meer
 

CampingCard ACSI 2021 bestellen vanaf € 12,95

 • Tot 60% voordeel
  Vijf vaste lage overnachtingstarieven
 • Geaccepteerd op ruim 3.000 campings
  Jaarlijks door ACSI gecontroleerd
 • Kinderen gratis mee naar bijna 450 campings
  3 kinderen t/m 5 jaar bij het tarief inbegrepen
 

Vakantiethema's Brandenburg

Toon meer vakantiethema's

Populaire plaatsen Brandenburg

Populaire campings Brandenburg

Eurocamp Spreewaldtor

Eurocamp Spreewaldtor

 • 20
 • 595

Midden in het bos- en waterrijke natuurgebied Spreewald, op slechts een uur rijden van Berlijn en op 25 kilometer van Beeskow (met zijn historische binnenstad), vind...

Op vakantie op een camping in Brandenburg

Kamperen in Brandenburg betekent genieten van natuur en zwemmen in kristalhelder water. Vanaf de campings in Brandenburg wandelt u zo van de ene verbazing in de andere. Bossen en veel water in de vorm van meertjes en rivieren maken dit een erg aantrekkelijk gebied voor wandelaars en watersporters. Het licht glooiende landschap is erg geschikt om per fiets te verkennen. Bezoek ter afwisseling met de schitterende natuur ook eens Berlijn, dat midden in deze regio ligt. Zo vindt u hier alle voorwaarden voor een heerlijke familievakantie in Brandenburg.

Kamperen in Brandenburg: ontspanning in overweldigende natuur

Een kampeervakantie in Brandenburg verveelt niet snel. In dit dunbevolkte deel van Duitsland, dat grenst aan Polen en vroeger tot Oost-Duitsland behoorde, vindt u bijvoorbeeld een aantal schitterende natuurgebieden. Vanaf uw camping in Brandenburg loopt u zo het Spreewald in, een gebied met een bijna middeleeuwse sfeer en vele mooie gebouwen en meren langs de Havel. Belangrijkste trekpleister hier is het klooster Chorin.

Brandenburg heeft prachtige natuur waar u fijn kunt fietsen. Een rondreis met de Elbe, het Spreewald en Dresden als hoogtepunten is een reis ideaal voor fietsfanaten. Een rondreis laat u doorgaans optimaal genieten van een streek.

Enkele mooie steden in deze regio zijn Brandenburg, Cottbus, Frankfurt an der Oder en het historische Potsdam met het wereldberoemde Slot Sanssouci. Ook de schitterende, historische Duitse steden Magdeburg en Leipzig zijn gemakkelijk vanaf uw camping in de deelstaat Brandenburg te bezoeken.

Maar u moet zeker een bezoek brengen aan Berlijn, sinds 1999 de nieuwe, bruisende hoofdstad van Duitsland. Niet alleen een must voor liefhebbers van moderne architectuur (nergens in Europa wordt op zo grote schaal gebouwd), maar ook dè stad met winkels, musea, parken, kunstgaleries, restaurants met eten uit alle culturen en een verrassend trendy nachtleven. Kamperen in de buurt van Berlijn betekent: al het moois van stad en platteland bij de hand!

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd