Ga naar de homepage

Beoordelingen Tarragona

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Tarragona

Westhoven

Mooie omgeving ook in het achterland waar wij vaak met electrische fietsen naar dorpen zijn gefietst.

Kees Wijntjes

Kust is aantrekkelijk, maar ook de bergen in het 'achterland' mogen er zijn. Siurana bijvoorbeeld. Prachtige wandelingen en uitstekende restaurants in verstilde dorpjes waar je heerlijk kunt lunchen. Vergeet de Penedes niet: mooie rondtour met bezoek aan Cava producenten.

Marc Cauberg

Zeker wanneer je via de bergen het binnenland ingaat kom je in een mooi stukje Spanje terecht

Op vakantie op een camping in Tarragona

De campings in het zuiden van Catalonië liggen rond de stad Tarragona. Dit was de eerste hoofdstad van Catalonië in de Romeinse periode. Campings in Tarragona hebben alles te bieden voor een onbezorgde kampeervakantie met de kinderen!

Kamperen in Tarragona: gezellig ontspannen

Wanneer u op een camping in de regio Tarragona verblijft, zult u dagelijks kunnen genieten van zon en strand, want beide zijn hier in overvloed aanwezig! Heeft u zin om vanaf uw camping in Tarragona eens een dagje weg te gaan, dan is het vissersdorpje Cambrils een aanrader, evenals de oude Romeinse stad Tarragona. Er zijn nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals een amfitheater, een aquaduct en een Circus. Vanaf de boulevard Rambla Nova heeft u een prachtig uitzicht over de zee. Om uw kinderen tijdens het kamperen in Tarragona te verrassen neemt u ze mee naar het enorme pretpark Port Aventura, een van de grootste pretparken van heel Europa.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd